Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Shanks Aramaki'ye wifi diff attı.Aramaki'nin 1v1 dövüşte yiyeceği en fazla low diff.
- Aramaki Kaido adada olsaydı gelmezdim dedi açık açık.
- Kizaru'nun g5 performansı bariz.Kaido'nun da bariz.Kaido hem Kizaru'dan net daha fazla darbeler vurabildi kısa sürede, hem dövüşe daha kötü şartlarda başladı.Kizaru sadece klonlarıyla Lütfü'yü çizebilmişken g5te,Kaido bunu sayısız kere hibrit halinde rahatlıkla başardı.

Kaido dediğimiz adam çatıdaki nova 5lisinden gamma knife,advance silahlanmalı lütfü'nün ataklarını,Killer'ın sonic atağını,Kid'in ezme saldırılarını yedi, devamında Law'dan enjeksiyon,Zoro'dan ashura yedi.

Sonrasında
-H.hakiyi yeni çözmüş Lütfü'yü gömdü.
-Yamato'ya çok da kasmadan üstün geldi.
-Yamato tarafından Kaido'nun zayıfladığı da söylendi.

-2.round h.hakili lütfüye karşı hakisini güçlendirip dövüştü ve gene üstündü.Dövüş sonu Lütfü öldü.G4 ile yapacağı son atak zaten Kaido'yu indiremeyecekti.G4'ün final atağına sözde inecek adam sonrasında, 2 round g5 ile dövüşüp kaç tane teknik yiyip,en son bajrang gun ile yenildi.

Lütfü'nün bajrang gun tekniği olmasa belki de bu adam devasa magma ejderini bile göstermeyecekti.


- Linlin 2 tane üst düzey,uyanışlı nova dövdü. Law ve Kid kazansın diye kadın h.hakiyi her istediğinde kullanamayan bir şekilde gösterildi. Law ve Kid'e karşı kullandığı panel yok,Page One'a bile sinir anında kullandı.

- Yaşlı beyazsakal ise kalbi tekleyen,kendi oğlu tarafından boydan boya kılıç yemiş,hakilerini eskisi kadar iyi kullanamadığı Marco tarafından söylenen bir halde amirallerin en güçlüsünü cinnet anında vurduğu 2 darbede afk bıraktı dakikalarca.

- Garp desen 10 gün boyunca güncelin filo amiraliyle dövüşmüş bir adam+kalan yonko tayfasıyla savaştı. Coby'nin mallığı olmasa Kuzan'ın da içinde olduğu bir savaşta Shiryu'ya karşı açık vermemişti o ana dek. Kuzan'a karşı da gördüğümüz her yerde baskındı,2 kere temiz blitz attı kısa sürede. Kılıç yedikten sonra bile zayıfladığı söylenmişken,Kuzan üstün gelmedi bu adama.


Ne amiraller birbiriyle denk ne de imparatorlar bana göre.İsim isim değerlendirmek daha doğru olsa da,yonkoların performansları amirallerin ciddi üzerinde.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık