Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107: Seni Arıyordum!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 169 83.3%
  • Orta

    Kullanılan: 27 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@RedTeroR Bugun disardayim yazamiyorum yoksa bilirsin :d

Gebeşin her yerden ofsayt oldugunun sende farkindasin lastik ozellikleri var diye daha az hasar alabiliyor iyide kardesim karsisindakine vururkende lastik yapiyor e yahu o da az hasar almasi gerekiyor.

Seri,seri olali boyle zulum gormedi :d
Zaten daha az hasar alıp almadığını bilmiyoruz. Sonda Kaido'yu yendiği atakta öyle bir etki yok. Tamamen hakileri abandı yendi. Lucci'ye atacağı bir Kong gatling amel defterini kapattırırdı ki Saturne bu bölüm vurduğu atakta da rakibi lastik yapmadı doğrudan G3 b.hakili gatling yapmış.
 
Lucci kollarını bağlayarak vs atsa karşınızdaki kitle ona bile bahane uyduracakken boşu boşuna uzayıp duruyor bu konu.Lucci ye 2 dk da tek atır gelir demelerden nerelere geldi : ) Bug a girdiler saçmalayıp duruyorlar. Utanmasalar Zoro kılıç kullanmıyor diyecekler o noktaya geldi konu.Zoro tüm gücüyle saldırıyor acilen ayrılması lazım kendi ağzıyla söylüyor sayıda.Böyle bir adam tüm gücüyle savaşıyor anlamına gelir.Karşısında Kaido gibi kum torbası yok.Zoro nun en büyük 2 zayıflığı hız ve savunma.Bunlar olduğu sürece dikkati dağılmış sabit duran Lucciye anca saldırı yapabilir.
 
Bu arada hala anlamayan zoroculara altını çizerek söylemek lazım tekrar.Zoro zayıf değil karşısındaki rakip güçlü ve dediğim zayıflıklarına ters bir rakip.Zoro gayet güçlenmiş ama Lucci de 2y boyunca eli armut toplamamış ve baya kuvvetlenmiş.Adam Garp ve Luffy gibi saf güç silahsız takılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık