Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serideki tek korsan diye boşuna demiyoruz.Teach yanında diğer korsanlar teletabi havasında kalıyor.Her adım planlı,her zaman oyun kurucu pozisyonunda.Tüm olaylara direk ya da dolaylı şekilde dahil oluyor.Herhangibir senaryo onun dışında gelişmiyor.Ya olayların başında ya ortasında ya sonunda mutlaka kritik süreçlere dahil oluyor.Oda'nın serideki yegane karakter dört dörtlük gelişimlerinden.Herşeyi boşlayabilir veya saçmalayabilir ama serinin final boss unu ilmek ilmek işledi ve işlemeye devam ediyor.Nasıl Kaido ve Luffy ilk karşılaştığında Luffy bu adamı nasıl yenecek yenemezki dediysek finalde Luffy Teach'i Nika formunda bile yenemez dedirtecek.
 
Her spoiler öngörüsü ve yorumunda sanjiyi övmeyi nasıl başarıyorsunuz. Adam kaç arctır geri planda kalıyor. Bırakın çabalamayın. Zevk almaya bakın artık. Nihayetinde Sanji ahçı ve hedefi Allblue. Zorununda en güçlü kılıç ustası olmak. Bu ikisini elbette kıyaslayamak olmaz.
Spoilera gelirsek Her ne kadar final boss ve ace olayından dolayı sevmesem de Karasakalın altı ağır ağır ve güzel bir şekilde dolarak geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık