Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Wanoya girildiğinden beri Luffy ve Kid çekişmesi daha fazla oldu. Bunu kimse inkar edemez :bilmem:
Wano'yu te en baştan açıpta sayamam. Ama ne ifade eder? Law'ın Wano'da Luffy ile mezarlıkta çekişmesi oldu. Kaido savaşında oldu. Bu sahnede adadan ayrılırken verilen tepki.


Ayriyeten 3lünün beraberken çekiştikleri de oldu. Eee...
 
Wanoya girildiğinden beri Luffy ve Kid çekişmesi daha fazla oldu. Bunu kimse inkar edemez :bilmem:
Şaka bir yana Luffy'nin, Law'la olan rekabeti eğrelti duruyor. Amaçları birbirleriyle çarpışmalarını gerektirmiyor, birisi Kk olmak için gitmek sitiyor, diğeri de D'nin anlamı için. Kid ise direkt rakibi olması için tasarlanmış, ama Oda hem işlemiyor, hem de daha popüler olmasını bekliyordum diyor.

Hani karakterin geçmişini işlemezsin, bunu anlarım, herkesin çok dramatik geçmişi olmasın zaten. Kid'in gayet basit ve güzel geçmişi vari Sbs'de açıkladığına göre. Fakat karakterin güncel halini bile işlemedin, Wano'da Luffy'le neden haki eğitimi almadı mesela? Neden Tiç yerine Shanks'la karşılaştı. Shanks'la karşılaşacağı anda çoğumuz tek yiyeceğini biliyorduk. Çünkü Oda'nın, Shanks ve Tiç'i kullanımı farklı. Tiç'i ezebiliyor bu durumlarda, ama Shanks'ı ezemiyor. :/ Umarım sağlam şekilde döner.
 
Benziyor maalesef.:D
Kötü yetiştirilmiş ya. Yapacak bir şey yok. Aklı kıt kalmış Kid’in. Asarım keserim kafasıyla iyi bile gelebilmiş buralara. Killer uyarıyordu bunu usta bak bu sefer kolunu almakla yetinmezler diye. Zaten Killer herhalde zekasal bütün yükü çekmiş tayfanın. Poneleri falan almayı Killer akıl etmiştir.
 
Saymana gerek yok Kid'in çok daha fazla
Law'ın Rosa'dan beri var bu tip Luffy ile. Madem öyle sade Wano ile niye bakıyoruz.

Ben kendi adıma şunları hatırlatıp yazmaya son veriyorum. Çünkü benim için önemli olanlar bu yazacaklarım. Daha üstüne ne diyeyim yani, dimi. :d

1.si Big Mom, Law için sen bana vurma diyerek yerinde kıvranırken Kid'e saldırın gıdıklıyor diyordu.
2.si ise bu görsel. Sayfanın orijinalini buldum. Sitede Japonca bilen birine çevirttim.
" Hya hya hya. Koca ananın öldürülmesinden sorumlu kişiyle savaşıyoruz. " yazıyor. Arc sonrası bu savaştan sadece Law'ın adını geçirtmiş Oda. Bu replikleri de o oluşturuyor neticede.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık