Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Oda... O kadar Nika yıkama yağlama yapıyorsun ama daha 2 bölüm önce bir amiralle dövüştü diye yerlerde sürünüyordu, yemek yemese öyle de devam edecekti. Biraz tutarlı ol lan :S


Edit:
@RedTeroR Bu bölümde yoğun Nika'ya maruz kalan reddi'nin migreni tutmuştur :artiz:
Bu adam da eğer meyve uyanışı yoksa gitsin, yerine Doffy sama hazretleri gelsin. Allah belanı versin Oda Doffy samanın hakları çıkıyor. Bu arc satılamasın inş
 
Ginny'nin kızı için hayatını ortaya koyan Kuma'nın hiçbir girişimde bulunmadığını sanmıyorum. Oda'nın doğrudan panel atladığı barizken bu kadar kolay söylemde bulunmamak lazım. Başarısız bir girişim olmuş olabilir. Devrimciler korsanlar ya da hükümet gibi bir oluşum değil. Ginny için herhangi bir eylemde bulunmamaları yadırganmamalı.
Mangada gösterilen Kuma'nın sinirini başkalarından çıkardığı. İlerde tersi gösterilir denemiştir deriz. Dostu acı çekerken eylemde bulunmayan adamlar kendine devrimci demesin. Luffy olmasa bunların başarılı olma ihtimali yok.
 
Sana göre seri de patlamayan kalmadı o zaman reis oyle bir hamlede Evreni yok edemezsin küçük küçük hareketlerle büyük sonuca ulaşırsın elinde hicbir güç yokken evreni mi yok etsin ne olsun istiyosun Nika bile küçük işlerle büyük sonuçlar aldı.
tüm karakterler patlamaya mahkumdur op evreninde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık