Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105: Aptallığın Zirvesi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 40 22.9%
  • Orta

    Kullanılan: 46 26.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 50.9%

  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm o kadar kötü geldi ki okuyamadım ya.Haftalardır ilerleme yok,bı ara hızlı hızlı gidiyorduk sanki duvara çarptık.
 
Luffy her pili bittiğinde böyle bir yerlerden yemek mi bekleyecek?

Mesela Luffy, Karasakal ile son dövüşünde belli bir müddet sonra baygın mı olacak? Tekrar kendine gelmesi için bir yerlerden yemek gelmesini mi bekleyecek? Luffy kendine gelene kadar kim oyalayacak Karasakal’ı?

Tamam Karasakal’ın da handikapı var ama adam en azından bayılmıyor veya birilerinin yardımına muhtaç kalmıyor.Luffy’nin ki çok ama çok kötü bir handikap.Direkt başka birilerinin yemek hazırlamasına muhtaçsın.Ve o yemek birileri tarafından verilmedi mi hareket edemeyeceksin.
Bunu 100 kere yazmışımdır. G5 deki bu zayıflık resmen Oda'nın mantıksız şekilde götünden uydurması. Hiçbir açıklaması yok. Sonradan luffy'yi lastik meyvesi yerine zoan yapmasından 1000 kat daha saçma. Hiç bir zoan ve mistik zoan da böyle zayıflık yok. Kaido meyvesini çorap değiştirir gibi değiştiriyor. Hiç bir zoan da böyle zayıflık yokken sırf mc diye luffy de var! Bu zayıflık sadece şimdiki gibi hikayeyi uzatmaya yarıyor. G3 de g4 dede hep aynı olaylar olmuştu. Oda şerefsizi resmen 5 yılda bitirecek diye bizle t.şak geçti... Düşünün g5 de böyle zayıflık olmasa kizaru'nun direk içinden geçmişti. Saturn böyle kafasına göre at koşturamazdı. Vegapunk ve tayfa adadan rahat ayrılmıştı. Bu zayıflık ile ne oldu? Geçmiş ve ilerideki olacak olaylarla seri abartısız 1-2 sene uzadı.
 
Birader ne shanksi ne dragonu ne filosu gelenler cokbilmişten çıkıp giderken Satürn'ün savaş gemisi gönderip batırmak istediği gemiymiş batıramamislar ve geri dönüyormuş ben mi yanlış okudum arkadaş yoksa millet mi yalandan gaz veriyorlar kendi kendilerine
 
1- KATAKURI:

Big-Mom öldükten sonra tayfasına tam olarak ne oldu bileniniz var mı? Hani Teach üç gözlüyü kaçırmıştı...
Tayfanın kalanı (Katakuri liderliğinde) buraya gelmiş olabilirler mi diye düşünmedim değil.

Böyle zamanlarda Oda beklenmeyeni yapmayı seviyor. Mesela Uta filminde de Katakuri 'kardeşi' için geldiğini söyleyip Shankslerle birlikte savaşmıştı.
Katakurinin Luffy'e sempatisi var, ama deli gibi Pudding'i arıyordur.

2- HANCOCK:

Hancock'un adası artık güvende değil ve kendisi Luffy'i istiyor. Gazetelerde büyük bir olaydan bahsedilmiş ve dünya çalkalanmıştı. Luffy'nin köyü dahi haberleri okuyordu.
Hancock'un Luffy'nin başı böyle dertteyken gemiye atlayıp gelmeyeceğini düşünmüyorum. Gelmiş olabilir muhtemelen.

3- SOGEKING:

Hala gizemini koruyor. Beklenmedik anlarda çıkıp bizim tayfaya yardım edip bi anda ortalıktan kaybolmuştu. Gelme ihtimali var.

Özetle, ODA beklenmeyeni yapma fantezisi yüzünden saçma sapan bir karakter de getirebilir karşımıza.
Ha ben kim gelsin isterim, şahsen Law'ı isterdim çünkü enerjisi bitse de ışınlanma tekniği sayesinde şu an Kizaru olan hız farkını kapatırdı.
Ama gelenler Grand Fleettir.

Çünkü, 800. bölümde "Çağa damga vuracak BÜYÜK OLAY" bahsi var.
(Daha önceki sayfalarda değinildi mi bu aşağıdaki panele bilmiyorum. Değilinildiyse tekrar etmiş oldum, üzgünüm :))


kata' nın ekipte toplanacak güçlü pek kimse kalmadı. peroslar wano surlarında perte çıktı. pek çok güçlü yada isimli adam iptal oldu. kuzan adayı bastı cracker ve muhtemelen başkalarını da aradan çıkardı. germa ve cesar da zarar vererek kaçtı. kardeşlerini korumak istiyorsa adada kalıp yeni kaptan olmalı. bu kadar az, güçsüz ve yetersiz adamla ancak koca ana korsanlarının küllerini üfletirler.
hancock gelmiş gibi bir izlenim vermedi. geminin kesilip yakılması onluk değil.
son olarak büyük filo da gelmiş olamaz ve gelmemeli. o bahsedilmemiş hikaye muhtemelen hükümeti devirecekleri son savaşta tarihe geçmek olur.
neredesin ey sogeking. çık gel artık şu kalplerimizdeki keskin nişancılar adasından. en yakın sen varsın.
 
Tayfanın prensesi aman tırnağı kırılmasın. Hepi topu girdiği 1-2 dövüşte bile düşmemişti şu hale. Robin'e ne olmuştu da ağır yaralandı böyle?
Usoppla beraber tayfanın en gereksizi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
kendisi tayfadaki en kıymetli kişi oluyor bu arada tanıştırayım 😁. o olmasa luffy nin korsanlar kralı olma şansı yok. karasakal bile olabilir. ama cidden ben de hatırlamıyorum öyle yorgunluktan ölecek ne yaptı bu kadın?
 
bölümü tekrar okudum. sondan başlayarak; dün yola çıkan ada halkını taşıyan gemi batırılamamış, yerine denizci gemisi batmış. yanlışım yoksa o gemi elbafa gidiyordu. yanlış da hatırlıyor olabilirim. wanodan çıkan kid tayfası elbaf açıklarında shanksın gazabına uğradı ve akabinde shanks bilinmeyen bir yöne açıldı. o yön egghead olabilir de olmaya da bilir. bu yön olsa da neden durduk yere denizcilere sataşsın, he korsan olarak doğal düşmanı ama o denizciler kesinlikle shanksa elleşmezdi. diğer taraftan bb ye ait gemi günler öncesinden ada yakınındaydı. hala içerde oldukları ortaya çıkmadığına göre değillerdir diye düşünüyorum. ama bu kadar süre neden kenarda beklesinler. o gemiyi batıramazlar da. beklenen filodan birileri olsa aynı şekilde hiç işleri güçleri yokken rastgele bir gemiyi kurtarmak için denizcilerle savaşsınlar? devrimcilerden şans eseri bu çevrede olan belki birisi vardır. hiç alakasız belki uruge oyuna dahil olmuştur. bunun dışında px ler havada yere düşen bonney ve kumaya ateş açıyorlar. sanji kaç tane px i aynı anda tekleyemez. aynı şekilde uçarak hem kumaları kaçırıp hem kendini kurtaramaz. tahminim kuma hazır siper olmuşken bir de buradan hasar alır. ada da york gerçeği var. kendisi cesara olduğu gibi canı derdine düşüp gayet bizim tarafta yardım edebilir. kaku stussy keza içerde. satürn kendinin yenilenme gücüne ve kizarunun logia yeteneğine güvenerek adayı yaktıracak ama oda bu karakterleri imkansız burada harcamaz. belki sonraki bölümde jinbe zoro yu bulunca impel down daki gardiyanlar gibi lucciyide kontrolü yitirmiş olarak görürüz. zaten fazla hırslıydı, zoroyu yenemeyince iyice zıvanadan çıkıp kendini kaybetmiştir. zoroda ilk kez böyle bir şeye tanık olur bu sayede. kingden sonra ikinci hızla sağlık yenileyen bir rakip. bu kadar. inşallah haftaya daha dolu dolu bir bölüm olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık