Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karasakal adaya gitse satürnü paket ederler kizaru kuzanla baş edemez.Geri kalanda satürnü şiş kebap yapar.
bence tam tersi kizaru kuzana üstün gelir. lava ateşi erittiren adamın ışığı buz hapsine alacağını aklım kesmiyor ne yalan söyleyeyim.
Umarım gelen filodur çünkü mantıklı olan filonun gelmesi.
asıl seçenekler arasından en zor olanı filonun gelmesi. öngörüşte birinin dediği gibi merijoa baskını sonrası bonney egghead'e, sabolar kuma ile kamabakkaya gitti bu yüzden kumanın yetişmek için vakti oldu gibi bir şey yazmıştı. zaman o şekilde ilerlediyse dragonun gelmek için ufacık bir ihtimali var. filo ise şuan kim nerede ve ne zaman gelmeyi düşündü hiç gösterilmedi. hele komple filo olarak gelinmesi imkansıza yakın. haberleşme, planlama, buluşma falan mutlaka ucundan köşesinden gösterilmesi gereken şeyler. dragon "kuma kaçtı işimize bakalım. vegapunk beni öldürecekler dedi" falan diyerek çıkagelebilir. shanks bile birşeyler için yola çıktı. o bile gelse açıklaması bu olur.
 
Kizaru ile Kaido Punk Hazard’dan tanışıktır, bir fbde görünseler aralarındaki ilişkiye bakardık.
Aralarında bir yaş fark var. Yakalandığı zaman Kaido 21 yaşındaydı Kizaru ise 20 o yaşlarda Kizaru'nun meyve kullanıcısı olduğunu sanmıyorum ayrıca öyle üst rütbeli biri bile olmayabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık