Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu olay ne biraz daha açıklasana Mihawk.
Netflixte belgeseli vardı galiba. Ben pek bilmiyorum ama özetle adam pedofili 13-14 yaşındaki kızları bazı vaatler ile kandırarak istismar ediyor. Birde bunun pedofili cenneti var iş insanları politikacılar ve ünlüler falan gidiyor adam kendini öldürdü dediler ama insanlar emin olamıyor.
 
Bu olay ne biraz daha açıklasana Mihawk.

Epstein denen şerefsiz, çocuk istismarı suçundan gözaltına alınmıştı. 2019 yılında, intihar etti hapishanede. Bence hâlen hayattadır da neyse. İşte bunun satın aldığı adada bu suç işleniyormuş. Çok açık yazmak da istemiyorum. Pek çok ünlü isim, bürokrat vs. falan da bununla temas hâlindeymiş. Biden, Trump, Clinton, Obama gibi isimlere kadar uzanıyor bu durum. Trump temiz olabilir belki bu konuda, belli değil.

Kısacası Epstein denen sapkının dosyasında isim gizliliği olayı kalkmış, bu itin ''temas'' kurduğu ünlü isimlerin adı açığa çıktı. İsmi geçen herkes bu suçla ortak olmayabilir, sadece iletişimde olduğu kişilerin adı var dosyada.

Snuff film çekildiği üzerine bir ihbar da var ki, en kötüsü bu olsa gerel.

https://eksiseyler.com/obamadan-cli...urucu-bir-pedofili-skandali-iddiasi-pizzagate bu olay da var mesela. Bunlar ise Podesta ailesinin suçları.

İşin özeti, dönen pisliğin boyutu insan aklını zorlayacak seviyeye ulaşmış ve bunda ipi Yahudi lobileri ve onların mamaladığı ABD göğüslemiş.

Niyetim Yahudi toplumuna sallamak değil, olayda adı geçen 10 tane Yahudi kuruluşu var. Bu yüzden yazdım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 70)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık