Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yamato'nun kafa gidik ama adı lazım olmayan karakter gibi yancı değil. kinemon ve momonosuke gibi çöp de değil. wano başladığında, tayfadaki herkesten daha güçlüydü bu karakter. böyle yancı mı olur?

olur olmadık yerde oden muhabbeti açıp kafa ütülemeyecekse eğer kesinlikle gelmeli tayfaya.
Yamato'nun kafa gidik filan değil sadece Oden sevgisini fazla abartıyor. Savaş içinde çok mantıklı adımlar attı. Momonosuke'yi doğru yönlendirdi ve adam etti. Oden'in ismini bence artık geride bıraktı artık özgür.

Momo teslim olalım diye direttiği zaman Wano'nun geçmiş yirmi yılında yaşanan hatalardan bahsetti ve Momo'yu durdurdu. Wano'da kalmayı seçmesi bile onun ne kadar akıllı olduğunun delilidir. Eğer şu anda terk etseydi Wano'yu koruyacak güçte biri yoktu. Kalarak hem Momo'yu, hem de kendisini ve Akazaya samuraylarını eğitecek.

Egghead'de değilse de bir sonraki arc da tayfaya katılacağını umuyorum.
 
Son düzenleme:
Ne olmuş şimdi anlamadım bilincini aldik cyborg yaptik anilari resetledik bonney karasakal tarafindan öldürücek olsa öldürülebilirdi kuma o zaman yoktu ama bir gün devrimcilerin suradina bakarken aniden uçtu çünkü satürn bonneye saldirdi bilinçsiz cyborg uçarak bonneyi kurtardi işte aile olmak böyle birşeydi çukur 5.sezon
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 50)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık