Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalın yazan yer Dragon için geçerli olabilir de altı çizili ve italik yazan yer Dragon için geçerli değil maalesef :')
Shanksı konuşalım biraz. Düşmanı Teach gibi işin bittiği yerlere çöküp artislik yapmaktan başka ne icraati var :D Kaido ve Bm düşene kadar pasif pasif takılıyordu :)
 
Kutsal Ejderlerin tecavüz ettiği astını kurtarmayınca Dragon tırt. Kutsal Ejderlerin bu emellerine sesini çıkarmayan denizciler One Piece evreninin adalet yükünü sırtında taşıyor öyle mi?..
Benzer durumlar değil. Her şeyden önce iyi tarafı temsil eden karakterle gri/kötü karakterlerin olaylara reaksiyonu mukayese edilemez. Kaldı ki Dragon eleştirenlerin çoğu amiralci değil. @carpe d. em @Dattebayo..! @Trafalgar Law amiralci mi?

Sakazuki’nin ailesinden biri rehin alınsın, kızı ya da karısı gibi, Akainu oraya denizcileri yollamazsa ya da kendi gitmezse ben bu durumu savunmazdım. İyi karakter olmamasına rağmen. Dragon bunu iyi olduğu halde yapamadı.
 
Yok artık! :artiz: Ginny'nin bir gerizekalı olmadığı kalmıştı o da olmuş @Kuroro @Montana . Hatta ginny dragona ihanet etti de desin biri, iyice seviye atlayalım forumca.
Bu hafta Dragon'u az gömelim dedik yine malzeme vermişler. Kendi çocuğu Loguetown'da yakalanınca ortama damlayan Dragon gariban yoldaşları yakalanınca bu tarifeyi çekiyorsa artık Gorosei'yi 1 vs 5'te alsa bile kurtaramaz...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık