Pozisyona baktım. Kendini atsa penaltı alabilirmiş. Topa dokunma ümidiyle ayakta kalmaya çalışmış. Pozisyon dışarda da olsa faul vermezdi hakem muhtemelen. Böyle pozisyonlarda ayakta kalınca faul bile vermiyorlar çoğunlukla. Bu konuda bir standart olması gerekiyor.Bu arada Szymanskiyi ittiler adam kendini bırakmadı. Lan burası Türkiye ya hemen 4-5 takla atman lazımdı. Gitti gül gibi penaltı
Net penaltı. Samet'e üzüldüm valla. Böyle giderse Montella bile vazgeçecek ondan. Çok dengesiz topçu.
Yazık oldu :/Pozisyona baktım. Kendini atsa penaltı alabilirmiş. Topa dokunma ümidiyle ayakta kalmaya çalışmış. Pozisyon dışarda da olsa faul vermezdi hakem muhtemelen. Böyle pozisyonlarda ayakta kalınca faul bile vermiyorlar çoğunlukla. Bu konuda bir standart olması gerekiyor.
İzle reis sadece rahat bir galibiyet alıcaz. İsmail zaten büyük takım hocası falan değil. Okanın dengi hiç değil.Yok zayıfa kesinlikle katılmıyorum ama Okan Buruk hedef maçlara çok iyi hazırlanıyor ve Fener'in de sadece bir oyun planı var gibi duruyor, BJK bile şu durumda böyle skor alabiliyor ise, biz yeneriz diyorum.
Samet’in her maç penaltı tehlikesi yaratmaktan aldığı zevk.Cenk orada zekasıyla yedi Samet'i. Soluna çekse bile dengesi bozulmuştu, golü atamazdı. Top Samet'ten çıktıktan sonra Cenk'in ayağına temasta bulunduğu için net penaltı.
Bence bir maçı 2-1 falan biz alcaz öteki maçta zaha patlama yapıp 5 atacaksınız bize diye bir his var içimdeİzle reis sadece rahat bir galibiyet alıcaz. İsmail zaten büyük takım hocası falan değil. Okanın dengi hiç değil.
Bjk topu ayağında üç saniye tutamıyor. Pozisyonları yok. Attıkları gol basit hatadan gelme ekstra penaltı. Bizim direkten dönen top + kaçırdığımız iki üç pozisyon var bunlardan ikisi net. Maçı izlemeden skora bakıp ezbere mi konuşuyorsunuz standart kf stiliBeşiktaş'ın futbol aklı gitmiş. Organize atak yok doğru yere pas yok, boşa çıkmak yok. Bu beşiktaş'ı ezemeyen Fb ise cidden ligi mi domine edecek? Gs avrupadan elenirse inş elenme gibi kötü şeyler olmaz ama açık ara şampiyon olur.