Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    444
King'in Katayı yenmesinin tek yolu ırksal özelliğiyken Kata bunu çözecek zekaya veya hakiye sahip. Kata uzaktan saldırmak, düşmanı bağlamak gibi avantajlara sahip ve ek olarak King'in 2 alameti farikasından birisi olan hızı ekarte edebilecek kadar gözlem biliyor. Bir de tabi King'in bazı zeka problemleri olduğunu düşünüyorum, Kata bunun zıttı bir tip.

Şunu da ekleyeyim. Tayfalarının kaptanları ölse ve tüm tayfa Quenn, Perospero falan dahil karşılıklı olarak bu ikiliye itaat etse. Yani tayfaların yeni kaptanları olsa, Canavar Korsanları denizde alabora olabilir yada ne bileyim ilk ciddi düşmanda patlarlar. Ama Kata tayfasını belli bir noktaya getirecek becerilere de sahip.

Sonuç olarak ikisinin çıkarttıkları dövüşlere ve karakterlerine bakacak olursak Kata orta zorlukla alır King'i. King şuana kadar gördüğüm (Burgess'ı sağ kol olarak değerlendirmiyorum) en zayıf sağ kol.
 
Kaido'dan King'e: Bari adında King olsun.

@Montana @RedTeroR
Feci ateşe vermiş bunu yazan seni ama ben değildim Hasan niye anlamıyorsun hahahaha

Benim olaya bakışım bu xD

Kata'nın yenildiği saldırı


King'in yenildiği saldırı


Kata'nın yenildiği karakter


King'in yenildiği karakter.


Kata'yı yenen karakterin Kaido ile karşılaşması.


King'i yenmek için Kral haki Power Up'u alan karakterin Kaido ile karşılaşması

 
Kata geleceği görüyor ve çevresini mochiye dönüştürebiliyor ancak king in ayakları yere basmak zorunda değil. Kingin savunma olarak yerinde durmak yada kaçmaktan başka yapması gereken bir şey yok ancak kata o çok hızlı saldırılara karşı kaçmalı yada kendini bişeyin içine falan almalı. Ben kataya daha sıcak bakıyorum ama nedense king daha güçlü gibi geliyor bu savaş esnasında. Gerçek olsaydı bana izlemesi zevkli olurdu. Ayrıca oylardaki ezici kataluri çoğunluğunu elemanın zoro değil de Luffy ile dövüşmesine, Luffy i fazla zorlamasına, ve karizmasına veriyorum. Kingin ancak tipi var o da kızlara hitap eder.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık