Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1099 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonney Kuma'nın geçmişini görüp Vegapunk'ı öldürmekten vazgeçtiğine göre Vegapunk kötü bir şey yapmamış.
 
Piyasada Law diye bir korsan var Kuma bayağı güçlü bir karakter ve istediği yere gidebileceği bir meyveye sahip. Gidip Law'ı yakalayıp para karşılığı olmadı zorla tedavi ettirebilir durumdayken canını hükumete sunması aptallık. Kuma'ya acıyamam daha.

Vegapunk Satürn'nün direktifiyle istiyor gibi Kuma'dan bunu.
Paraya ve ya zorlamaya vs. hiç gerek yok. Law'ı bulması yeterliydi. Bonney 'i de en iyi kendi anlardı. Karşılık beklemeden iyileştirirdi. PH çocuklarına yaptığı gibi.

Hatta ölen kız kardeşinin yerine bile koyardı. Aiii çok güzel olurdu böylesi senaryo yahu.
 
Anlamadığım şey şu; Vegapunk, Bonney'i iyileştirmek için karşılığında Kuma'nın denek olmasını mı talep etmiş? Aksi takdirde ölüme mi terk edecekmiş kızı?
Bir yerde paylaşılmıştı sanırım.

Kuma, Bonney'nin hastalığını meyvesi ile tedavi edip hastalığı kendisine alıyor. Sonra Vega, Kuma'nın bedenini robota çevirip hastalığı öyle iyileştiriyordu. Akla yatabilecek en iyi senaryo bu bence.
 
Şu kral becori ezikliği kadarını görmedim seride başka yerde. Ayrıca satürn bunları niye gizli dinliyor koskoca hükümetin başısın gizli gizli dinleme yapıyorsun. Diyemedin mi buraya kamera ve ses kaydeddici den den mushi koyuyorum yanlış hareketinde deşeriz diye. Adamdaki fantezi neyse artık, Allah bilir süpermen kıyafeti de giyiyordur bu dinlerken.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık