Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp’ı severim ama kahraman muhabbetinin tamamen Morgans’ın şişirmesi olduğunu düşünmeye başladım artık. kim bilir daha nelerin üstünü kapattılar bu şekilde.

ayrıca bütün bunlar olurken, adada o kadar denizci olmasına rağmen bir tane bile amiral olmaması da şaşırtıcıydı.
 
Neresinden bakarsan bak, Ginny sanki Bonney'nin annesiymiş gibi gözümüze sokuluyor ama içten içe senin yorumunla aynı şeyi ben de düşünüyorum. Mantıklı olan bu olur gibi ama bazen Oda düz mantık işleyebiliyor ve Bonney'nin annesi çıkabilir.

Ama Bonney gibi çok bir icraati olmayan bir karakter için fazla icraatli bir anne. Resmen Tanrı Vadisi olayının ana kahramanı - sebebi oldu kız.
İşte beni şüpheye düşüren bu oldu Bonney çok sıradan bir karakter olmasa da serideki yan karakterlerden birisi annesi neden böyle önemli bir noktada ortaya çıksın ki.Bir de Kuma ile aralarındaki kardeşlik olayı neden vurgulansın.Orada aralarındaki ilişkiyi kardeşlik değil de arkadaşlık olarak vurgulayıp ilerde duygusal yakınlığa dönderebilirdi ama kardeş dediğini ilerde eşi yapma olayını çok Oda'nın tarzı görmüyorum.Luffy ve Nami neyse Kuma ve Ginny'de o olacak gibi geliyor.Bende Kuma elendi Dragon olacak mı olmayacakmı zaman gösterecek.
 
Luffy Roger'ın gemideki dragon yumurtasından çıktı. Luffy'nin annesi de Dragon ama babasının aksine uçabilen tarzda bir Dragon.
 
Yav bu wb ne oldu da böyle artislenmiş. Sen daha geçen bölümlerde xebecin ayakçısı değil miydin? Kaido için ulak olarak seni göndermedi mi? Ulan op nin en büyük balonu bu adam ya sırf okuyucu kitlesi tatmin olsun diye artis artis çiziliyor yoksa yaptığı hiçbir halt yok
Kaido'ya mı gönderdi o da güzel hikaye ha.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık