Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rocks Korsanları sadece bu adadaki meyveleri toplamak için birleşmiş bir topluluk mu yoksa daha önceden Rocks'ın üstün gücü sayesinde mi birleşmişler acaba.
 
Benim anlamadığım şey milletin tek tartıştığı Garp'ın güçsüz olmasını görmek. Bunun amacını çözmeye çalışıyorum 80 sayfadır.
Hadi diyelim öyle oldu elinize ne geçecek? Ayrıca öyle olma ihtimali bile yok. Adam o zaman da koramiral. Denizcilerin o zaman Amiralleri yokmuymuş da Garp'ı gönderiyor oturun düşünün... Sengoku gibi adamı bile yollamıyorlar bu da Garp'ın Sengokunun da bir tık üstünde olduğunu gösteriyor.

Meyve yok saf güç ve haki kullanan bir adam. Elinde kesici ezici bir alet bile yok. Herkes birşeylerle savaşırken bu adam çıplak elleriyle savaşıyor. Bu adamı güçsüz çıkarmak için yırtınan dostlarımın psikolojisini ve kanıtlamak istedikleri şeyi ciddi ciddi merak ettim 80 sayfa sonrasında.
Kaç vs olduğunun bir önemi yok zamanın en ünlü en güçlü korsanlarının bir ada da toplandığı yere donanmanın en büyüğü Garp'ı yolluyor. Dahası yok yani...
Garp'ın gittiği yer de dünyanın en guclu adamların olduğu yer düşünmeden gidiyor. Akainu 2 younku var diye kizaruya gidemezsin diyordu. Garp'ın gücünü burdan bile anlamak lazım
 
Sen ne kadar buna üzülsen de adam tatilde olmasına rağmen oraya özel olarak çağrılmış, ne kadar inkar edip kulağının üstüne yatsan da oradaki onca efsanevi ismin arasından bileğinin hakkıyla, yumruğundaki kanlarla ve şanla çıkmış. Bu gerçeği istediğin gibi eğip bükebilirsin, ama değiştiremezsin. :D
O zamanın denizcilerini düşününce elde olan mal bu, Kong n'apsın :) Yoklukta giden çar; Monkey D. Gaaapu..
 
Ya Roger, Wb, Garp ben sizin cibiliyetinize tüküreyim, şu adaya gelip kutsal ejder öldürmek yerine bir birinize mi girdiniz.



Piçin zevkine bakar mısın
 
Bogard vs Garling OP'un en iyi dövüşü olurdu. Ah be Oda...



Yalnız Shanks'ın babası olduğu, karizmasından belli. Şu saçla karizma olabilmek çok ekstra bir şey. Yaşlılığı bir şeye benzemiyor ama bu hali sek erkek.
Olmazdı çünkü Garling tek atardı muhtemelen.Garling Garp’tan güçlü çıkacak.Xebec ve Garling bence güç seviyeleri olarak çok şaşırtacaklar.Gorosei de öyle.Artık o bölümlerdeyiz Nika’ya dişli rakip hatta üstünlük koyacak rakip şart.
 
Xebec’in yüzü neden gizleniyor onu anlamadım.Herhalde Oda, Xebec’i ileride işlemek istiyor.Bakalım kim olarak karşımıza çıkacak?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık