Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen bölüm kizaru vs luffy olacak diye spoiler saldılar. birkaç yüz sayfa bunun hakkında konuşuldu ama bölümün sonunda sadece bir panel ayrılmıştı luffy ve kizaru'nun karşılaştığı sahneye.

bu spoilerdan da bir şey çıkmaz. kıymete değer tek bilgi haftaya ara olmaması.
 
Fuji dedem shic sistemini kaldırttı istediğini yaptırıyor. Böyle büyük değişimin arkasında durur öne atılamaz malum. Sabo amiral olacak %100 ama tepede olur mu ? Şimdilik zor ama olacaktır. Denizci-hükumeti bir ayrı bir birleşik çiziyor yazar bey, istikrar sahibi olsa da oturur yazar çizeriz rahatça. Tam dc lik konu bu bir ara konuşuruz kutsal fanı red bey de gelir 🤭
Kutsallar için zoroyu da satışını duyarız belki :D
Sabo amiral olmaz bence. Onda daha üst bir makamın havası var. Eğitimi tavırları sözleri vs... Dragon da uzaklara baka baka devlet mevlet yönetemez. Hem soylu geçmişi de varken bu işi bitiren de bir soylu lider olursa falan ilginç olabilir. Ama evrende yine devam eden bir monarşi sistemi olacaktır gibi. Fark olacak kısım halka kötü davrananlar yerine daha iyi davrananların olduğu bir sistem olacaktır muhtemelen, en azından belli bir zamana kadar. Tabii sonuç malum ya hangi sistem olursa olsun zaman geçtikçe bir bozulma muhakkak olacaktır ve bu kurgularda bile kendini gösterir çoğu zaman (bknz; atla).
Mutlak huzur ve adalet getiren bir sistem bile kursan bir yerde bu sistemi tazelemedikçe ya da istesen de bunu yapamayacağın bir zaman gelince birileri bir tarafından tutup çürütüyor. Bu biraz kaçınılmaz bir durum gibi bu dünya için, op evreninde bu biraz masalsı bir sona da bağlansa ilerisi yine aynı şeylere gebe olacaktır. Yani devir daim olmalı tabii de böyle şeylerin sonlu olduğunu da bilmek lazım. "sonsuza kadar mutlu yaşadılar" lafı fani dünya ve benzeri kurgularda büyük bir aldatmaca oluyor. Yapılacak şey iyi bir düzen varsa ömrünü uzatmaya çalışmak, yoksa en az hasarla değiştirmeye uğraşmak işte, en iyisi bu oluyor.
 
Tayfa dışı gösterilecekse şu gariban Weevil hakkında da bir iki bir şey görebilsek keşke. Marco annesiyle konuşurken bitti gitti oralardan neler çıkacağını görmek istiyorum.
 
bu egghead adasında büyük bir olay olmuştu herhalde öyle söyleniyordu başlarda. bu kizaru yenilecek olmasın?
Sadece Kizaru değil donanma da büyük zaiyat verecek belli ki. Hasır Şapka Korsanları büyük bir fırtına başlattı. Shichibukai'ler nasibini aldı, Yonkou'lar nasibini aldı. Şimdi sırada donanma var. Kuma'nın, Sabaody'de tayfayı dağıttığı olayın bir benzerini donanma amirali ve Jay Garcia yaşasa nasıl olur? Kuma adaya geldiği zaman Jay Garcia ve Kizaru'nun leşini/yaralanmış bedenini Marinford'a yollasa Akainu'nun vereceği tepkiyi merak ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık