Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 151 66.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 76 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    227
Mangada Mihawk karakteri ilgimi çekmediğinden kaale almayan biriyim ama bu dizi adamı Mihawk fanı yapar. Başta tipe gülmüştüm ama tekrar izleyince alıştım. Tanıtımı ve sahneleri cidden baya iyi. :ehe:
 
Dizi olarak güzel. Animeden farklı. Kötü diyemem. Koskoca opyi sığdıracaklar bu diziye o sebeple çok tıraşlama lazım ama bari Naminin yardım sahnesinde Luffyi daha karizmatik modda görseydik ya.
 
Inaki şu oyunculuğu dizide yapsaydın ya evladım.

Ondan daha iyi oyunculuk sergileyenler olmuş ama o da iyi oynamış. Biz direkt Luffy ile kıyaslıyoruz ama %100 aynı karakter değil. Daha gerçekçi ve karakteristik özellikleri yumuşatılmış bir Luffy var. Bu çizgide komediyi de, duygusal sahneleri de kızdığı sahneleri de iyi oynamış bence. (Ki dizide doğru dürüst yazılmamış duygusal sahneler.) Örneğin Nami şapkasına vurduğunda, Zoro'nun başında vs.
Ama tüm bu oyunculuklar kendisine çizilen rol çerçevesinde. Bu Luffy, Netflix D. Luffy olarak kabul etmek lazım : ))

Oyunculuğu çok harika değildi elbette. Daha doğal oynayabilirdi ama vasat altı da değildi bence.
 
Yani bir sürü uyarlanabilecek güzel sahne ve detayı koymamayı tercih etmişsiniz, olabilir eyvallah. Bari Luffy'nin Nami'ye şapkayı taktıktan sonra göğe bakıp bağırdığı sahneyi de daha gerçekçi bi tepki ile değiştirseydiniz. Tüylerim cringeden diken diken oldu o kısımda. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık