Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091: Sentomaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.0%
  • Orta

    Kullanılan: 50 28.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir şey olabilir sanki. Sanji eline baloncuk silahını aldı. Lucci'yi de bu balona hapsedebilir. Bu sırada adanın etrafındaki bariyer açıldığı anda savaş meydanına Jay Garcia gelir. O an Zoro ve Sanji, Kizaru'yla karşı savaşırken Luffy de Jay Garcia'ya tutar.

Tabi bu arada Kuma da buraya doğru geliyordu onun da büyük bir katkısı olacak sanki. Bir de One Piece tarihinin en yakışıklı ve karizmatik kişiliği Caribou'nun da bu savaşta katkısı olacağını düşünüyorum.
Hazır zoro lucciye tutulmuşken bırak dövüşsün. Jay garcia savaş meydanına inince lufye arkadan haince bir saldırı yapar. Bi anda sanji çıkagelir saldırıyı durdurur daha sonra garcia vs lufy, sanji vs kizaru 😂
 
Luffy, Kaido’dan önce Kizaru ile savaşmalıydı.Yani Luffy bir yonko indirmeden önce ondan daha düşük seviyede olan bir amiralle karşılaşsaydı kurgu olarak çok daha inandırıcı olurdu.

Şimdi Kizaru, Luffy’i gerektiğinden daha fazla zorlarsa Kaido’nun gücü ne yazık ki sorgulanacak.İnsanlar Kaido hani çok güçlüydü diyecek.Kaido bir amiral bile etmezmiş diyenler olacak.

Luffy base halindeyken Kaido ile eşit derecede dövüşebiliyordu.Şimdi Kizaru base Luffy’i pataklarsa Kaido’nun çok bir ağırlığı kalmaz.Kaido’nun indiremedi base Luffy’i Kizaru indirdi diye buralarda çok fazla geyiği dönecek.

Onun için Kizaru savaşı keşke Kaido savaşından daha önce olsaydı diyorum.
Luffy base haliyle Kaido'yu indiremedi. Hatta Luffy base haliyle Kaidoya öldü. Kaido'yu yenen kişi Luffy'inin abisi Nika idi. Base hali değildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık