Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu küçümseme muhabbetinden de bıktık ya. Sen beni küçümsedin, ben seni küçümsedim, o küçümsedi, bu küçümsedi... Hani gözlem hakisi, aura cart curt, anlamıyor musunuz karşınızdaki ne kadar güçlü?
 
Lucci stussy e o darbeyi sanji yanında yapsaydı eğer, luccinin selasi okunuyordu şu an .... Bir kerede sanjinin sapikligini güzel bir şey için kullan be adam
 
Meyve uyandırması yada silahlanma hakisini basıp Zoro nun kılıcını düz ayak ile durdurmak dışında üstün bir yanı yok mudur yani? Ben Zoro cu değilim ama King çöpü ile Lucci arasında baya fark var Lucci Kingden güçlü . Zoro Kingde gereksiz zorlandı oda yaralı olduğu ve zaman kısıtı olduğu içindi. Kral haki kullanmayıda çözmeye çalışıyordu. Zoro savundurtuyorsunuz bana abi
Aşağıdaki yorum güzel. Tabi uyanışı görmeden bir şey söylemek zor. King öyle ya da böyle bir sağ kol, hafife alınmaması gerekir. Lucci'nin ederi de en fazla o seviye. Baya fark falan olduğunu hiç sanmıyorum. Zoro King'e karşı yaralı değildi. Minklerin ilacı sayesinde iyileşmişti. Zaten kral hakiyi çözemese yenemeyecekti King'i. King dövüşü kısa sürse de muazzam bir atak sayesinde indi. Hayvan gibi kral haki vardı o saldırıda. Lucci aynı saldırıyı yerse mezarını kazarlar net.

Lucci kingden üstün değilmiş onu anladık zaten. Zoro asla kingi böyle itemedi. King aşırı baskındı fiziksel açıdan. Zoroyu oraya buraya fırlattı. Attığı slashla bile uçurdu. Kingin zoroya yaptığını, zoro lucciye yapıyor.
Yalnız Lucci normal formunda şu an. Daha hibridi var, uyanışı var. Ancak düz haliyle doğru bir kıyas yapmışsın bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık