Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090: Kizaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 75 54.0%
  • Orta

    Kullanılan: 44 31.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 14.4%

  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks patronlerı olduğu için mi aranıyor ilanında "ölü yada diri" yazıyor. Hiçbirinin orada Shanks'ı tutacak potansiyeli yoktu şunu kabul edin artık.
Shanks'in kafasındaki ödül isterse 8 milyar olsun kim gidip alabilir ki, seride ödül avcıları Grand Line'ın arkasındaki 3 milyonluk haydutları avlama seviyesinde maksimum
 
Sakazuki yapılabilecek en doğru şeyi yaptı kizaruyu göndermeyerek. Şimdi dünyada 1e 1 dovuste kimsenin yenemeyecegi adam ve tayfası yenilmiş. Bu adamı yenen kışi hala adada. Dünyadan izole bir bölgeye doğru düzgün bir bilgin olmadan en çok güvendiğin ve en büyük silahlarından biri olan adamı gönderir misin. Yani bu durum gözleri bağlı adamı düşman içine atmaya benzer bunu yapacak biri ne komutan olur ne asker verilir emrine. Bir savasta en az savasicak askerler kadar coğrafyada ve istihbarat ve komutan önemlidir. Birde gorosei için orada asker feda etmesine kimse takılmıyor orada insanları insan yerine koymamasina takiliniyor.
Sakazuki doğru bir hamle yaptı çünkü evet, elinde bilgi yoktu. Ancak doğru hamleler her zaman iyi sonuçlar doğurmuyor. Dofi de Kaidou'dan korkuyordu çünkü yonkouları bir şey sanıyordu ve onlarla iyi geçinerek doğru bir hamle yapıyordu. Ama şimdi biliyoruz ki Dofi yanına Şugar'ı alıp Wano'ya gitse herkesi köpek edermiş. Çünkü canavar korsanlar ya da Wano ülkesi bir grup şarlatandan ibaret. Aynı şekil Kizaru ekibini toplayıp Wano'ya gitse orayı alırmış, bu çok belli çünkü düşman seviyesiz.
 
Milyon kere yazdım aynı şeyi sana da yazayım. O restleşmede istediğini alan tarafa Beckman. Kizaru Luffy'i öldürecekken açıkta yakalamışken Beckman yüzünden öldüremiyor. Devamında kaçmış Luffy'nin arkasından karambole sıkıyor. Anahtara milimetrik lazer atan adam açıkta yakaladığı Luffy'i alnının ortasından çok rahat vururdu. Vuramamasının sebebi Beckman'ın varlığı. Kaptanı savaş durdurmaya gelmişken boşluğa ulti atan amirale kurşun sıkacak hali yok adamın. Azması bitmedi mi bu malın diye yüzünü ekşiterek izliyor devamını. Millet bir gözünün önündekini yorumlayabilsin de sonra caka satmaya başlasın herkes uzman analizci maşallah.
Herkes kendince yorumluyor he zaten kizaru işin meyvesi yemedi luffy yanına isinlanamadi öyle ateş etti uzaktan madem beckmandsn korkmadi neden yanına gitmek yerine işin yolladı. Gitmedi değil gidemedi işte. Aynen katılıyorum sana.
 
Aklı başında hangi komutan asker harcamaktan kaçınarak plan yapar? Savaşta amaç kazanmak ve ona göre insanları harcamak gerek. Gorosei bunu çirkin bir dil ile ifade ettiği için mi suçlu oldu. Oda'nın klasik çocuksu taktikleri. Düşmanı kötü göstermeye çalışıyor. Düşman kötü olsa bile söylenende bir hata yok.



Bence Sakazuki Kizaru'yu salsa Wano'yu komple alırmış.
Kaido nun takım kizaru yu çok üzerdi adada. Birine istemediği zaman hasar veremiyorsun diğeri binbir çeşit hastalık yayıyor. Kaidoya karşı zaten şansı yok. Mahkumlardan ryo kullanan var ki.
 
Kaido nun takım kizaru yu çok üzerdi adada. Birine istemediği zaman hasar veremiyorsun diğeri binbir çeşit hastalık yayıyor. Kaidoya karşı zaten şansı yok. Mahkumlardan ryo kullanan var ki.
Vergo'nun ayağını kırdığı adam Kaidou'nun bir kolunu aldı, Pika'yı yenmek için Orlombus'tan destek alan adam Kaidou'nun diğer kolunu aldı. Wano'nun ise lideri Kinemon, düşün ülkenin insan kalitesini. Bırak Kizaru'yu Dofi bunların seviyesizliklerinin bilgiisine sahip olsa şimdiye kk olmuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık