Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yukarıda 3 kaptan yüksekten korkuyor olsa gerek herhalde yapılan 100 sayfa boşa göre.Bazıları hiç akıllanmayacak arasak böyle kimlerin daha buna benzer ne tepkiler verdiklerini buluruz ama neye yarayacak kimin işine ne geliyorsa işte.
 
Aynen ya 113 sayfa var herkes bunu yazıyor bir çok örnek var shanks kide tek atmadan önce geleceği görüp alt tayfa ölecek diye bu tepkiyi vermişti. Luffy de belki aynı şey oluyor veya onu geçtim sonuçta 2 yıl önce içlerinden geçen kizaru gelmiş zoroyu öldürecekti güçlü biri geldi ama kim geldiğini bilmiyor sonuçta güçlü kizaru ve tayfadaki herkesin yanına ışınlanacak hali yok luffy nin kaptan olarak telaş yapmış olabilir.
Belki de Kizaru için verdiği tepki hızından dolayıdır. Çünkü ışınlanıp çok hızlı bir biçimde onca sistemi bir anda aşıp tayfaya çok yaklaştığı için böyle bir tepki vermiş de olabilir.

Bunu Kizaru'nun gücüne yoranlar var. İki bölüm sonra dayak yediği zaman şuraya attıkları yorumlarını kendileri atmamış gibi davranacaklar.

Luffy, Dressrosa'da Fujitora'yla ciddi dövüşmediği halde bile Fujitora'yı zorluyordu. Kizaru'yla, Fujitora arasında büyük bir farkın olması da mümkün değil.

Luffy'nin Dressrosa sonrası aldığı power up'ları saymaya gerek var mı?


Luffy, Onigashima'da çatıya çıktığı zaman ki Silahlanma ve Gözlemde aşmış haliyle net amiral seviyeydi. Kaido sonrası gücü Yonkou üstü oldu. Şu kemçük ağız Luffy'yi biraz olsun eğlendirirse amiraller kendi hanesine büyük bir yıldız koysun.

Tayfa burada kaybetmeyeceğine göre; otuz bin kişilik ordu, dokuz koramiral, bir amiral, Jay Garcia Satürn burada rezil rüsva olacaklar. Luffy, nasıl Crocodile'yi yendiyse, Enies Lobby'yi yıktıysa, Moriah'ı nasıl yendiyse, nasıl İmpel Down'dan onca insanı kurtarıp donanmayı küçük düşürdayse, Marinford'da herkesi nasıl şok ettiyse, Doflamingo'yu nasıl alaşağı ettiyse, Big Mom'un adasını nasıl bastıysa, İki imparatoru nasıl alaşağı ettiyse Egghead'de Kizaru ve Jay Garcia Satürn'ü alaşağı edip dünyayı bir kez daha şok edecek.
 
Borsalinonun kazanması senaryo için bir katkı sağlamaz . Ancak bir dövüş olursa bu her türlü Luffynin lehine olur .

Diğer ihtimal ise kısabir çarpışma sonrası tayfanın adadan Elbafa uçması .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık