Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1089 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morgans'in yazdiklarina göre sekillenicek haberler. Kalem gerçekten kılıçtan üstün :)

Her ne kadar karakterim luffy olsada shabondy'den beri ilk amiral vs'si olucak o hezimetten sonra. Oda zoro ve sanji'yi önce çikaracak bir vs. çizmesi daha iyi olur. Rakip akainu olsa tamam ancak kizaru vs. luffy gereksiz gibi. Satürn belki alternatif seçenek olabilir. Gerçi o da luffy'nin dengi degildir. Bakalim oda nasil dengeleyecek durumu.

Ayrica bu bonney ve kuma olayi da var. Ona da yer ayiracaktir oda. Kuma'nin geçmis hükümetle baglantili gibi. Oraya gitmistim gerçi. Kendini imha edip orayi yoketmeyi bile düsünebilir.

Simdilik kizaru, Saturn, koramiraller, diger denizciler malum rakipler. Satürn etkisinden seraphimler de oraya geçebilir ve cp'ler. Cp'lerde biraz garip hal aldi. luffy'lerin tarafa kayabilir olmama ihtimali zaten fazla.

4-5 koramiral geldigini varsayarsak jinbei harici digerleri için zorlu geçecektir. Nami zeus ile ve robin kalan denizcilere kapsamli saldirdilar ile yetenegini düsünüyorum. Stussy de diger cp'ler ile ilgilenebilir ayaktakimiyla. Geriye kizaru, satürn, lucci, kaku ve olursa seraphimler kaliyor. luffy, zoro, sanji ve yardimi olursa vegapunk ve çakmalari bunlar ile karsilasacak. lucci, kaku ve seraphimlere göre seyir degisecek. Tayfa her türlü adadan çikar ancak sonucu ne ile biter görücez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık