Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
kata'nın ileri seviye gözlem hakisi ve meyve uyanışı var. fatihin hakisine zoro'dan çok daha fazla hakim. çok düşük aslında zoro'nun kazanması ama fazla düşünmek insanı kelleştirir, basit düşüneceğiz bu seri hakkında tartışırken. bu seride x seviye bir karakteri yenmişsen bir sonraki rakibin x seviyenin en az bir basamak üstü olur.

zoro sağ kol indirdi ve bir sonraki rakibi sağ kol üstü birisi olacak. kata seviyesi aşıldı zoro için. bir şekilde kazanır zoro.
 
Zoro'nun, Katakuri'yi alması için bir iki arc daha görmesi lazım. Şu anda Katakuri alır, daha güçlü olduğu için değil gözlemi daha iyi olduğu için alır.

Zoro'nun Haki'sini emcükleyen bir Enma varken kılıç karartmadan gelmesin Katakuri'nin karşısına. Otomatikman kendi sonunu hazırlar. Katakuri, Luffy'de sakinliğini koruyamadı bu yüzden hasar aldı. Çünkü Luffy çok esnek olduğu için saldırılardan sakınabildi bu da Katakuri'yi çıldırttı. Zoro'nun böyle bir esnekliği yoktur. İsimli saldırıları dışında yüksek bir hızı da yoktur.

Suit öncesi Sanji'nin hızına ulaşması lazım. Ayrıca gözlemini de şu halinden çok daha iyi bir hale getirmesi lazım.

Shiryu, Zoro'ya denk bir rakip değil ama Zoro'yu en fazla zorlayacak kişilerden biri mesela. Zoro ile şu anda başa baş kapışsalar Zoro her türlü alır ama işin içine görünmezlik meyvesi girince Zoro'nun işi bayağı zor olacak.

Wano'da, dövüştükleri rakipleri Zoro ve Sanji'nin zayıf yönlerini güçlendirmelerini sağladı. Zoro'nun hız, Sanji'nin dayanıklılık yönleri gelişti. Muhtemelen Karasakal Korsanları karşısında da Zoro'nun gözlemi, Sanji'nin de silahlanması gelişecektir. Hatta rakipleri bile buna göre meyve gücü almışlar. Zoro, Sanji'nin en çok istediği görünmezliğe sahip Shiryu'yla, Sanji'de, Zoro'nun en çok sevdiği alkol meyveli Vasco Shot ile kapışacaktır.
Aga bu gözlem neymiş ya. Mf wb vs kata ne olurdu? Wb çok hızlı da durmuyordu yenebilir mi katayı xd
 
Katakuri'yi en son gördüğümüz vakit C.C. tarafından Oven aracalığıyla tokatlanıyordu. Oda'nın tarzı bu, bir karakter ilk göründüğü vakit ilahtır ama sonra sıradanlaşır. Bakın Kurokodile'ye, Alabasta'yı hatırlayın. O dönem Kurokodile için dünyanın en güçlü adamı deseler inanırdık ama şimdi Pekoms tokatlar diyoruz. Çünkü artık sıradan biri. Katakuri'nin kaderi de aynı. Seri sonu Kobi geçerken tekler.
 
Düşünsenize mf wb, katayı yenmek için 3 gün dövüşüyor gözlemi bitsin de vurayım diye hsjshsj dövüştede anca katayı tanklamak zorunda kalıyor. Bam güm vuruyor kata. Haliyle kalbi de 3 gün dovüşmeyi kaldıramaz kata mızrağı çaktı mı alır hsjshsjjs ne diyorsun @Mewtwo iyi analiz yaptım mı
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık