Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088: Son Ders

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 110 58.2%
  • Orta

    Kullanılan: 41 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 20.1%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence sen tekrar bak :)

Shanks zıplayıp Kidd'İn önüne gelmiş, tekniğin adını söylüyor ve aynı anda kılıca haki basıp savuruyor. Tek hamle yani, öncesinde haki salma falan yok.

Göz odağı falan yok, hakinin kılıçta toplandığı resmedilmiş, gözde bir karartı belirtme melertme yok.

Kidd birden Shanksı önünde gördüğü için paniğe kapılıyor, gözdağı alma durumu yok.

Saldırıyı savurma anında kral haki yıldırımı çıkıyor, yıldırımın ulaştığı çöpler bayılıyor.

Shanks çöpleri bayıltmak istese gözünü melertip bayıltır zaten, gözle yapılan bayıltmaya 1088 bölümdür siyah yıldırım eklenmedi, saldırıya eklenen siyah yıldırımın bayıltmasına örnek bu.

Bu kadar açık sahneyi de bana açıklattın ya yuh yani :)
Boşa kürek çekiyorsun.

Zoro saldırısında haki kullanmadı diyebilmek için Alpamış'ın Zoro saldırı yapmadan önce kral haki salmıştır o yüzden Kaido, Kral haki kullandın dedi, demişliği var.

Gerçi yazınca anlaşılmayabilir çünkü çok absürt :)
 
Boşa kürek çekiyorsun.

Zoro saldırısında haki kullanmadı diyebilmek için Alpamış'ın Zoro saldırı yapmadan önce kral haki salmıştır o yüzden Kaido, Kral haki kullandın dedi, demişliği var.

Gerçi yazınca anlaşılmayabilir çünkü çok absürt :)
Zoro zaten eklemedi. Enma çekip eklemiş olabilir ama mevcut bilgilere göre.
 
Pica'nın mı yoksa Pizarro'nun mu daha güçlü olduğuna siz karar verin.Beğeni atarsanız çok mutlu olurum.Yapmış olduğum emeğin karşılığını almış olurum en azından.Çok uğraştım.:sapkali:

NOT: Pizarro'yu haki seviyesi anlamında Pica ile karşılaştırmadım.Çünkü Pizarro'nun haki seviyesini daha göremedik.Gördüğüm vakit bu karşılaştırmaya eklerim.


ÖzellikPicaPizarro
Açık Hedef OlmaPica yapılan saldırılardan kaçabilir.Bunun içinse meyvenin taşların içinden hareket edebilme yeteneğini kullanır.Pizarro yapılan saldırılardan kaçamaz.Ada ile bir bütündür.Bu yönüyle Pica'dan daha dezavantajlıdır.
Hasar Alma / DayanıklılıkPica yapılan saldırılardan kaçabildiği için hasar alması Pizarro'ya göre daha zordur.Zoro'nun kılıç saldırılarında taşların içinden geçerek kaçabilmiştir.

Ancak Pica vücudunu ilk kez tam gösterdiği sırada Zoro'dan da tek yemiştir.Diğer bir ifadeyle Pica dayanıklılık konusunda çok iyi değildir.
Pizarro yapılan saldırılardan kaçamadığı için adaya yapılan her türlü saldırıdan etkilenir.Pica'ya göre bu konuda daha dezavantajlıdır.

Buna rağmen Pizarro insanüstü bir dayanıklılığa sahiptir. Eski İmparator Edward Newgate'in Sarsıntı Meyvesi ile yaptığı vuruşu ve Sengoku'nun Daibutsu formundaki şok dalgası patlamalarını doğrudan almasına rağmen bu saldırılardan fazla etkilenmemiştir.

Aynı zamanda Arıkovanı'nda Garp'ın ve Coby'nin yapmış olduğu saldırılara da dayanabilmiştir.

Bu yönüyle Pica'dan daha dayanıklıdır.
Şeytan Meyvesinin Etki AlanıPica bir adada bulunan taşları kontrol edebilme özelliğine sahiptir.Pica bir adanın tamamını kontrol edemez.
Pizarro bir adanın tamamını kontrol edebilir.Bu yüzden ada kontrolünde Pica'dan çok daha fazla bir etki alanına sahiptir.​
Tehdit Unsuru Olarak GözükmesiPica, Donquixote Korsanları'nın üç üst düzey yöneticisinden biridir. Donquixote Ailesi'nde Maça koltuğunda otururdu ve Pica Birliği'nin lideriydi.Impel Down'ın 6. Katı'nda ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştır.Ve tarihten silinmesine karar verilmiştir.Pizarro tehdit olarak Pica'dan çok daha büyük bir tehdittir.
Silah KullanımıPica isimsiz, devasa bir katana kullanır. Kılıcın büyüklüğü, kendi büyüklüğüne göre normal görünse de, kılıç Pica'dan daha büyüktür. Kılıcını taşların içinde tutarak, taşlardan aynı kılıcın devasa bir benzerini yapabilir.Pizarro, mangada kolları her zaman gizlendiği için ne olduğu tam belli olmayan silahlar kullanmıştır.

Pica Dof'un elemanıdır. Pizarro Teach'in komutanıdır.

Dof ne ki Pica ne olsun? Dof güya KK oluyordu, oradan çıkan Luffy Cracker'i yiyemedi.
 
Pika Dofi'ye sal beni amiral dahil herkesi ezeyim diye yalvarıyordu. Eğer Oda'nın ılık tarzı ve pilot koruması olmasa nasıl bir katliam izlerdik kim bilir. Meyvesinin verdiği dokunulmazlık ile gerçek bir kıyamet alametiydi Pika ama neyse ki Zoro ve Orlombus takım çalışması ile anca durdurdular.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık