Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shiryu’nun saldırısı neden kalleşçe oluyormuş onu anlamadım ben ya :D Adamın meyve gücü bu meyvesiz dalsın mı isteniyor anlamadım?
Luffy nika olmadan dövüşürse yiğido mu olacak?
Meyvesinden degil kalleşçe olan. Adam Koby'e Kaido'nun Oden'e yaptığı gibi numara yapıp sürpriz saldırı yaptı ama Garp görünmez olmasına rağmen Shiryu'yu fark edip saldırının önüne geçti. Shiryu Garp'a meyvesine rağmen sürpriz saldırı yapamıyorken Koby üzerinden saplamayı başarmış oldu yani.
 
Kuzan Garp'ı denize atıp kurtarır, kaçtı der ne olacak, hadi olmadı elinde tutar. Kaderi bilinmiyor dediyse yaşar.
Eoda'nın da zaten bizlere yapmaya çalıştığı bu. Yavaş yavaş Garp'ın ölümünü bizlere kabul ettirmek. Eğer kabul edemezsek, bunu fark eden Eoda, seri para kaybetmesin diye Kuzan'ı gizli bir ajan olarak gösterir ve saçmalıklara da biraz bulanıp( kuzan'ın kendisine oraya girmesini Garp istemiş gibi mantıksızlık yanında mantık oluşturma düşüncesiyle belki) Garp'ın aslında ölmediğini bizlere açıklamak. Gidişata göre değişebilir bence
 
Stronghold ne demek acaba? 2 ihtimal var. Luffy adayla anlaşmış ve Kizaru'lara karşı savaşacaklar, ya da Luffy Kizaru'ları yenip adayı malı yapmış. Bu saatten sonra Egghead'i off-panel çizerse şaşırmam bu adam.:)
 
WB’nin mentale uymuyor sürekli birilerini gidip indirmek adam hayalindeki aileyi kurmuş denizde kendi macerasına,eğlencesine bakıyor gidip niye birilerini indirsin ki? Garp’ın mesleği bu WB dümdüz korsan.

Kaido olayında da üzerinde 10 küsür yıl geçtikten sonra öğreniyor seride hiçbir karakter kendi başına gidip o oluşumu ortadan kaldıramaz bunu Wano’da gördük zaten. Tayfayla giderse de onunla denizde kalmayı seçen ailesinden bir çok kişiyi sadece intikam için kaybetme ihtimali var , önceliği ailesi olan birinin bu tercihini şahsen ben yadırgamıyorum.
Aynen katılıyorum. Ayrıca WB, Oden'e kardeşim diyordu evet ama Oden hıyarı buna Whitey-chan diyen, Roger'la gitmeye dünden razı, bu macera için ailesini de geride bırakmış biri. Üstelik bıraktığı yer de fabrika bacalarını gördüğü Wano, orada işkillenmişti.
WB'yi hiçe sayıp gidecek, geri dönmeyecek haber de yollamayacak. Bunu 10 değil 15-16 yıl sonra duyan WB ise, o esnada kendiyle denk güçte olan Kaido'ya bu yüzden saldıracak. Saçmalığa bakar mısın? Kardeşim dediği Oden, kendisini abi ya da kardeş gibi görmedi. Bu iş bu kadar basit.
Ayrıca WB'nin gemisinde Ace var o vakitte. KK olacak ve yeni çağı sırtlayacak kişi olarak görüyordu. Joyboy olaylarından ne kadar haberdardı bilmem ama Roger'ın beklediği kişiyi Ace sanmıştı. Neden riske atsın daha Ace 1-2 yıllık korsanken.
 
Bu arada şuanki hallerinde Luffy Zoro Sanji Jinbei ve Franky'nin araya alıp dövemeyeceği adam yok seride gelmiş geçmiş, Imu ve başka tanrısal güçleri denklem dışı tutuyorum. Garp'ın durumu buna benziyor, üstüne bir de dövüşe fesat karıştırıyorlar sinsi saldırılarla falan. Düşününce Garp iyi bile dövüşmüş olabilir şurada.
garp zaten senelerce korsanlarla karşılaşmış, e korsan dediğinde kirli dövüşür zaten. tecrübeyle bazı şeyleri öngörmesi lazımdı, çok kötü bir senaryonun kurbanı oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık