Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murim serisine döndü yemin ederim. Orada da ana karakter yeni bir seviyeye ulaşır en güçlü olur sonra çevresinde bir anda kendisi seviyesine yükselmeye başlayan hatta bazen kendisini geçen yan karakterler olur ve sıfır çaba ile bir anda olur bu ah ah sODA sırf tanrı vadisi iki çekmek için yırtın
 
Öyleyse iyi, Kral Hakiyi saldırısına eklemesi şu an için saçma olurdu.
Nedense ne zaman yıldırım gözükse herkes kral haki sanıyor, halbuki kral hakisi olmadığını bildiğimiz isimlerde bile kaç kere gözüktü; Sai, Ulti, Lucci, Sanci, Sabo, Burgess ve Kınlar gibi... Bunların bir kısmında belki çıkar çıkmasına da henüz o zaman yoktu kral hakileri. Koby de henüz ekleyemiyordur.


 
Bu arada şuanki hallerinde Luffy Zoro Sanji Jinbei ve Franky'nin araya alıp dövemeyeceği adam yok seride gelmiş geçmiş, Imu ve başka tanrısal güçleri denklem dışı tutuyorum. Garp'ın durumu buna benziyor, üstüne bir de dövüşe fesat karıştırıyorlar sinsi saldırılarla falan. Düşününce Garp iyi bile dövüşmüş olabilir şurada.
 
Shiryu’nun saldırısı neden kalleşçe oluyormuş onu anlamadım ben ya :D Adamın meyve gücü bu meyvesiz dalsın mı isteniyor anlamadım?
Luffy nika olmadan dövüşürse yiğido mu olacak?
 
2 yıldır başına gelmedik kalmayan hasır şapkalara yazık valla. :bilmem: Çok savaşmadan 1-2 yıl eğitim yapmak yetiyormuş. Bu siyah yıldırımlar kral haki çıkmasa bari.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık