Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Garp İddiaları

Garp Adadan Çıkabilecek mi?


  • Kullanılan toplam oy
    115
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceki sistemde 3 amiralin iki tanesi filo amirali seviyesi yani. 3 amiralden 1 tane amiral seviyesi var sadece. Kizaru'nun onlardan güçsüz olup olmadığı da belli değilken.
Kizaru onlar kadar güçlü ise onu da oraya koruz.


Ancak Aramaki ile Akainu'yu aynı tier'e sokamayacağımıza göre elbette AMiral ve Filo Amirali gibi iki seviye oluşuyor. Hatta bana kalsa Amiral, Elit Amiral, Filo Amirali olurdu. Kaldı ki önceki sistem deki 3 Amiralden ikisinin Filo Amirali leveli olması normal çünkü şu an o açığı kapatmak için 2 Amiral eklendi sisteme. Eski sistemde ne Seraphim'ler yoktu. Cp0'ın bile olduğu bilinmiyordu. Nitekim Hükümet şu an önceki sisteme göre daha fazla silaha sahip. O yüzden önceki sistemde Amirallerin, şimdiki yeni katılanlardan farkla ile daha güçlü olması da normal.

Ancak ne kadar kelime oyunu yaparsak yapalım ya da tier hesaplamasına girişelim günün sonunda Aokiji'nin portresi ve featleri onu Fujitora, Aramaki gibilerin oldukça üstüne, Kizaru'nun az da olsa belirgin şekilde üstüne ve Akainu'nun çok çok az farkla 1 altına koyuyor.

Şu an yerlere göklere konulamayan Sabo, Fujitora'yı yenemedi. Dressrosa da. Marijois da ise yanında destek olmasına rağmen kendilerini tutan amirallerden herhangi birini gene yenememişler. ve Aokiji bu iki amiralden de çok daha üstün.

Biz burada yargım delmese aynı Aokijiyi rahat rahat dövmekte olan bir Garp görüyoruz. O yüzden anlayacağını anladıysan uzatmanın anlamı yok.
 
Garp yeri göğü inletir, paşalar gibi oradan çıkar. Olurda çıkamazsa avatarımı siyah kurdele olarak değiştiririm.
 
Çıkamaz. Çıkar ise bir hafta boyunca Maneskin grubunun solistini avatar yapacağım yine. Pek sevmediğim bir grup.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık