Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087: Savaş Gemisi Torbaları

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 102 60.4%
  • Orta

    Kullanılan: 49 29.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    169
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma örnek. Adam neredeyse yara almıyor aldığı ufak tefek yaraları da iyileştiriyor gibi gözüküyor. Normal insan bedeni yok. Özel bir durumu yoksa karakterlere çer çöple savaşırken dahi yara bere izi çiziyor Oda. Garp'ın savaştığı grup da çer çöp olmaktan çok uzak üstelik.
Kuzana karşı yara alsın. Shiryuu'nun kılıcı da delik açsın tamam da bu ikisinin olmadığı ortamda yaralanmış sekilde çizilmesi harbiden yakışmamış. Kuzan hariç o adadaki herkesi toplasan 9 kın etmez.
 
Aokiji amiral değil :D ve ustası Garp. İşin şakası bu tabi ama asıl güçlerini meyve ağırlıklı gösterdiler şimdiye kadar. Kuzan'ın icraatı diğerlerine referans olur mu?
Daha önce de kılıç dövüşünde Kizaru Rayleigh’e baskın geliyordu. Aynı zamanda adam tekmeci, meyve kullanmadan attığı tekmeler de bayağı güçlüdür.
 
Senin ki Nika'ya bağladı yaw umutlarını. :D Yanlış yerden laf atıyorsun.
Kandırıldık :gamyon:

Tamamdır nerede kalmıştık.

O değilde şimdi gemidekilere baktım Bogard denen tip yok gemide çünkü çok sıradan çizilmiş Bogard olarak gösterilen denizci. Hem şöyle bir durumda Garp'ın o gemileri kurtarması daha iyi olur.
 
Benim şahsi düşüncem Garp şu an beklentiyi veremedi . Shiryunun kılıcına atlayana kadar uçup bir yumrukla uzaklaştırabilirdi . Çok ucuz bir senaryo bu .

Şu an bu adada Garp değilde Kaidou veya Shanks olsa bence kesinlikle daha baskın oldukları bir dövüş izliyor olurduk .

Kuzanı çok güçlü bir karakter olarak görüyorum bu arada onu da not düşeyim .

Garpı aradan çıkarmak için çok klişe şeylere baş vuruyor Oda .
KKyla denk, ölümüne dövüşmüş, Rocksı yok etmiş, denizci kahramanı falan fistan diye şişiren E. Oda'ya aldanan Monkey fanlarının kafasındaki sahne şöyle bir şeydi muhtemelen, o yüzden hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum. Ama gerçek şu ki, bu hypeı hak edecek bir adam değil Garp, o yüzden gerçeklerle yüzleşmek lazım :)


 
Kuzana karşı yara alsın. Shiryuu'nun kılıcı da delik açsın tamam da bu ikisinin olmadığı ortamda yaralanmış sekilde çizilmesi harbiden yakışmamış. Kuzan hariç o adadaki herkesi toplasan 9 kın etmez.
Pizarro ve shilliew konusunda farkli düsünüyorum. Hatta kınlar onlarla boy ölçüsebilirmi o da belli degil, degil 9'u. Vasco ve wolf da rahat kın seviyesidir belkide fazlasi görmek lazim 1-1, gerçi hangisi olduguna göre degisir. Normal korsanlari diyorsan o dogru.
 


Garp'ın gölge oluşumu SWORD timine bakınca her şey anlaşılıyor aslında. Eli yüzü düzgün ama vasıfsız gençleri toplamış. Neredeyse alayının güç seviyesi tırt. Normalde bu meslekte fazla yukarılara gelemeyecek gençlerle yakınlaşıp gözlerinde ilahlaşmış. Sabah akşam Yumruk Garp yukarı Yumruk Garp aşağı diye geziyorlar. Garp One Piece evreninin Adnan Oktar'ı olma yolunda ilerliyor. Prince Grus da eli yüzü düzgün diye araya kaynamış ama çocuğun muazzam iradesini ve delikanlılığını hesaba katamamış Garp. Onu da böyle sindiriyor işte. Smoker, Momonga gibi adamları ortamına almamasından belli. Umarım küçük yaşta içine sokulduğun illüzyondan en erken zamanda kurtulursun Grus.
 
Bu uzun şapkalı eleman OP için fazla rasyonel. Tuzak olduğunu anladı, ayrıca Garp'ın yarasının pek bir şey ifade etmediğini söyledi Helmeppo ve Koby çığırırken. Garp reis kusura bakma da körsün, marine'in geleceği şapkasının ucunu sokuyor gözüne hâlâ yok Kuzan, yok Koby.

 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık