Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp gibi bir efsane tek bölümde, böyle kolay bir şekilde harcanmaz. Ancak adadan da çıkışı zor gözüküyor. Garp'ın ölmesi seriye biraz hareket getirecektir. Ancak Oda Wano'nun ikinci yarısından beri hikayeyi çok kötü işliyor. Umarım adam namına yakışır bir şekilde ölür.. Gideyim de seriyi okuyup güncele geleyim artık bari..
 
yani oda gerçekten çok garip bi adam ya. garp ın arıkovanına gitmesi neye hizmet etmiş oldu? luffy nin bb ile zaten husumeti var ace den dolayı. e koby'i de kurtaramayacak. yani ne geçti eline shiryu gibi bi adama garpı harcatınca noldu yani? hadi luffy gelsin kurtarsın desek e luffy egghead de adanın etrafı sarılı ışınlanmayacak da. yaaani koby'i kaçırtıp garp'ı peşine yollamasının hiçbir anlamı kalmamış oldu. boşu boşuna garp gibi bi figürü harcadı.

hadi bunları geçttim, garp geri zekalı mı ya? kendi gücünü bilmiyo mu ya da tecrübesiz bi adam mı? koby'i kurtaramayacağını bile bile kimseye sormadan neden böyle bi şey yapmış olsun?
korsan olsa neyse hani de bu adam denizci denizciiii.

yok oda çok büyük sıvadı bu kez
 
Oda daha yeni göz ameliyatından çıktı. Belli ki hangi karakteri çizdiğini görememiş tam. Malumunuz ses de yok mangada. Birkaç güne Garp çizdiğini görür, kara sakallara hak ettikleri sakal kıranı bulaştırır.

Bunu Squardo'nun WB'ye kılıç saplaması olarak alıyorum, ölü insanlar görüyorum...
 
Aokiji'yi mutlaka indirmek zorundalar bence çünkü indirmezlerse Aokiji okyanusu dondurur ve kaçamazlar Garp ölürse kim indirebilir ki
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık