Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Im ölümsüz mü yoksa sadece yaşlanmıyor mu?
Hazır başka bir konuya atmışken buraya da atayım.

Law'un meyvesiyle alakalı çok büyük bir yanlış anlaşılma var bence. Ope Openin ölümsüzlüğü mutlak bir ölümsüzlük vermiyor, sonsuz gençlik veriyor. Yani Elf tarzı bir ölümsüzlük. Yaşlanmıyorsun, sonsuza kadar yaşarsın ama birisi kılıcı kalbine soksa ölürsün tarzı ölümsüzlük. (不老手術 Furō Shujutsu) Shujutsu cerrahi opreasyon-ameliyat. Furo-Furou (artık her ne ise) Ebedi/Kalıcı Gençlik anlamında. Ebedi Gençlik Operasyonu. Kaidou'nun hasar almazlığı ile bu meyve arasında bağlantı kuruluyor ama Ebedi Gençlik Operasyonunun hasar almazlık şeklinde mutlak bir ölümsüzlük verdiğine dair bir şey yok.
 
Korkudan terler ve kendi terinden tek yeyip bayılır, ortam neminden ayilip tekrar bayilirdi muhtemelen :)
Hayır yakalasa kaçamaz 10.000 m yukarı nasıl kaçacak balıkadamlardan :D Garibim çölde silah var diye duymuş sonra da sazan gibi atlamış ya tutarsa misali.
Shiroshi balık adamların mekanında iken gücünü uyandırdığı için neredeyse dokunulmaz artık, asıl soru Im Shiroshiyi bildiği halde nasıl gitmesine izin verdi?
800 yıl boyunca silah niteliği taşıyan ilk deniz kızı o değil. Edinilmiş bir tecrübeden kaynaklı süreci beklemede geçiriyor olabilir.
 
Im eğer ki gölgeden bit ok yapıp, oku da Cobra’ya saplayabiliyorsa acaba Im de tıpkı Luffy gibi varolmayan şeyleri nesneleştirebiliyor mu?

Im ikinci bir Nika vakası olma yolunda ilerliyor…Hadi bakalım.
 
Bu takip ettigim bir seri, çizim olarak az sayida rakibi vardir. Burada islenen bir konuya benzedi bu bölüm. Burada 9 karakter var güçlü ve onlari yöneten onlardan biri.

Im ya 20 aileden biri ya da onlarin üstü olmasi beklenirdi ve oldu. Görünüse göre Im ve gorosei meyve gücüne sahipler. Basit olacagini sanmam. Her ne kadar luffy, BB, law, amiraller gibi çok saglam meyveler olsada özellikle Im çok farkli bir meyveye sahip olmasini bekliyorum. Gorosei de bos degildir.

Saturn demekki sadece kizaruya güvenerek gitmiyor oraya. Ne güçleri var görücez ancak luffy yonkou ve uyanis gücünü biliyor. Buna ragmen gidiyorsa güçlü bir meyve beklenebilir.

Kobra D. imis. Sorguladigi anda Im hesabi kesti. Silüet olabilir ancak ya as yavas hükümet hakkinda bilgiler gelmeye basladi. Kizaru geldiginde satürn ve meyvesi neymis görebiliriz. Diger taraftan vegapunk belkide Im hariç çogu seyi biliyor olabilir.
 
Im karanlığı da manipüle edebilyor anladığım kadarıyla. Bu durum neden 7/24 silület şeklinde durduğunu da açıklar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık