Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donquixote ailesi her yönden kusursuz.Kutsalların içinde bile özeller Mjosgard içeriden tek başına devrim yapıyor Doffy de dünyada kaosla devrim yapacaktı Dragon’un yapamadığını. @Alpamis en iyi meyveyi en iyi soyu,kehaneti,şansı,plotu etrafına toplama gücünü ne var ne yok almış ama köylüyüz agam tarifesi çekiyor bakma sen ona :D
Hacı Luffy Köylü D çıktı. Soylu olsa Nefertari gibi krallığı olurdu.:D Haksız mıyım?
 
Bölüm fena değil. Im'ın ölümsüz olduğu ve Gorosei'nin güçlü olacağı netleşti sayılır. Bu paneldeki Vivi fotosu da açıklanmış oldu. Adam tüm potansiyel tehditleri biliyor.
Wapol'un bu işe dahil olması ilginç olmuş. Morgans reise olayları öterse ortalık karışır.
 
Lily Im çıkar mı muhabbetinde geçen haftalarda söylemiştim.Alabasta krallığının kutsallığı reddedip dünyada kalması dümen olabilir diye.Muhtemelen öyle çıkacak.Bunu reddeden kişi Lily diğerlerine hükmediyor olabilir.Yada onu öldüren eşi ona ihanet ederek yerine geçmiş olabilir Im erkekse.Imhotep hikayesini biliyorsunuz.Goroseinin dev gölgeler olması da güzel oldu.Acaba yunan mitolojisindeki Titanlara mı bağlayacak.Nika asıl tanrı bunlar da onunla savaşan kötü tanrılar muhabbeti yada dengi kuvvetler olarak.
 
İm'de karışık meyve kokteyli olabilir mi acaba. İkinci meyve yenmez diye bunlar uydurmuş olabilir mi acep. Kafamda saçma sorular.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık