Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Chainsaw Man

Anime konusunu bulamadım.Animesini izledim ama Jujutsu’dan çok bir farkını göremedim.Aşırı övüldüğü için beklentim daha yüksekti.Senaryolar birbirine benzer aslında yine şeytanlar yaratıklar bossun şeytan parçalarını toplama falan birbirini mi kopyaladı bu seriler diye düşündürttü.Animesi mangası kadar iyi değil mi ?
Mangasi daha iyi, animesi de iyi ama hakkını yemeyeyim. Anime manganın ciddi anlamda "başladığı" yerde bitiyor ama, öyle bir buruk detay var.
 
Mangasi daha iyi, animesi de iyi ama hakkını yemeyeyim. Anime manganın ciddi anlamda "başladığı" yerde bitiyor ama, öyle bir buruk detay var.
Başlangıç diyorsun erken karar vermiş olabilirim o zaman.Konsept güzel de aynı zamanda çıkan serilerle benzer olmamasını bekliyordum sadece.Hiç shonen unsur olmamasını yani.Ama hakkını yemeyeyim testere adam olma işi yaratıcı.Teksas katliamından girer Saw filmlerinden çıkar çok malzeme var.Birde en çok korkulan şeyin en güçlü şeytan olması parlak fikir.Muhtemelen buradan en güçlü olacak.Testereyle yavaş yavaş kesilmekten daha çok korkarsın kafana ateş edilmesiyle kıyaslarsak bence.Son olarak cinselliğin bu kadar fazla olmasını beklemiyordum ne kategorisine giriyor seri :D ?
 
Anime konusunu bulamadım.Animesini izledim ama Jujutsu’dan çok bir farkını göremedim.Aşırı övüldüğü için beklentim daha yüksekti.Senaryolar birbirine benzer aslında yine şeytanlar yaratıklar bossun şeytan parçalarını toplama falan birbirini mi kopyaladı bu seriler diye düşündürttü. Animesi mangası kadar iyi değil mi ?
İkisi de çöp gibi. Ama takip etmeye devam ederim diyorsan animeden devam et bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık