Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1082 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E şimdi az önce dediğinle bu bir mi ? Kid'in Korsanlar Kralı kadar güçlü olamayacağını bende biliyorum.. Zirvesi Yonko seviyesi olur, Yonko kadar güçlü olunca Kılıç ustalarının kılıcını çeker veya rahat kullanmasını engelleyebileceği için Shanksı, Roger'ı belki yenebilir demiştim. Bu (Kid > Roger) demek olmuyor. Burada bi koşul söz konusu.. Kid > Garp demem mesela Garp sadece yumruklarıyla KK dengi.

Neyse mangakanın Kid'e ne kadar değer vermediğini gördük zaten. O dediğin şeyin mantıklı bir zemini vardı o şekilde çıkmasada.. absürt bir şey savunduğumu düşünmüyorum. Şuan fikrim değişti ama..

Fikirler değişir, manga değişir. Mihawk yarın belki ölür, belki Amiral yener. Belli olmaz tabii bu işler. Gördüklerimize yorumluyoruz.

O kılıcı çeker muhabbetini sen mi demiştim, cidden merak ettiğimin için soruyorum. Geyik için de yazmış olabilirsin. :d
 
4 yonko, 1 filo amirali, 3 amiral. 2-3 kişide görmediğimiz ama çok güçlü kişi olur diyordum. Mihawk'ı bunların arkasında koydum.

Şu anki güncelde ise BM yok, Kaido yok. WB yok. Aramaki ve Fuji'nin Mihawk'ı yeneceğini düşünmüyorum. İlk 10'a rahat girer, 5'i belki zorlar.

Ama seride tek başına gösterilen tek bu var. İstese yonko olur vs. işin geyiği. Roger bile tayfasız olsa, bir şey yapamazdı.
Hee istese yonkou kk olur kısmı geyik mi oldu şimdi biz bunu eskiden ciddi diyorsunuz sanıyorduk:hhh:
 
Mihawkı terletmiş buggy 😄. Ulan seride ciddiyet -100 e indi. Sözde beladan uzak dururuz hemde buggye istediklerimizi yaptırırız diye çapraz lonca kurdular, buggy yüzünden daha da belaya batıyolar 😂.
 
Peki tek başına yonkou gücünde olan birisi diğer yonkoularla savaş denince neden korkudan terler ve yonkou gücünde olan biri neden wbye slash atıp seviye ölçmeye çalışır ye slashı yonkouya ulaşamadan bilmem kaçıncı adamı tarafından durdurulur :D

Daha bu bölümde bile ''asker gücüne'' dikkat çekiliyor, sen tek başına diyorsun. Niyetin belli ki dalga geçme çabası. Yorma beni gözünü seveyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık