Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1082 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T-Bone ölmemiş adam para kazansın diye öldü süsü vermiştir kendine.. ya da adam açlıktan ölecek diye acıyıp harakiri yapmıştır.

Sabo, 1, 2 haftaya Fujitora'dan Mor Kaplan buğlama yapacak kıvama gelir.
 
Normalde bir karakter komedi unsuru olarak dayak yediğinde (caribou, ceaser vs.) komik olmasa da bir komedi sekansı gibi duruyor.

Ancak Mihawk ve Crocodile sahneleri daha önceden de olduğu gibi vahşet gibi gözüküyor. Croco'nun kancasında kan bile var sanırım.

Shanks bu sahneleri görse bir kılıç düellosu ile gerçeker bir dövüşün farkını gösterirdi diye düşünüyorum. Zaten çok sempati duyduğum karakterler değillerdi ama Mihawk ve Croco Buggy bölümleriyle iyice itici gelmeye başladılar. Buggy ise tam tersi Koby ile birlikte Usopp'tan ziyade Cesareti yansıtan asıl karakterler olduğunu düşünüyorum. Özellikle Buggy hem bu kadar korkak olup hem de bu kadar iradeli olmak.. Bi kral hakisi yakışır gerçekten de : ))
 
Yapan adam acınası durumdaymış zaten. Yinede bunu T-Bone'a yapması yakışmadı.
Köşeye sıkışan kedi tırmalar derler artık para kazanmanın tek yolu güvendiğin denizciyi öldürmekse onu da yaparlar sırf ailesine ekmek vermek için unutma Kolombiya'da bir süre çok polis fakirler tarafından boşuna ölmedi
 
Zoro Mihawk’ı aldı da gözden mi kaçırdım , Oda Mihawk’a Croco gibi rakibine yenilmiş seride bir şekilde ilerliyor muamelesi yapıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık