Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

İlk 2 filmi es geçersek diğer filmleri sinematik açıdan da hala oldukça iyiler. Tamam kitabında daha fazla detay var filmlerde bir çok detay yoktu ama yine de gereksiz bir yapım bence. Çapulcular odaklı ya da voldemortun yükselişi hakkında yapsalar daha mantıklı olurdu. Zamanında seriyi bayağı takip etmiş birisi olarak hiç ilgimi çekmedi.
Harry Potter ile ilgili asıl hedef küçük yaştaki çocuklar gibi geliyor ya zaten yetişkinleri biraz ikinci planda tutuyorlar. O yüzden ilk filmlerin, çıkacaksa yeni dizinin daha bir o zamana odaklanması makul geliyor bana. Bu nesili de bağlarlarsa onlar da oyuncularla beraber büyür bir 10 yıl da yeni nesilden ekmek yerler.
 
Shrinking'i izleyen var mı?
İyi bir diziye benziyor; başlamayı düşünüyorum.
Harrison Ford, ve Jason Segel oynuyor. :utan:
 
succession'da güncele geldim. kalite akıyor diziden ama uzun zamandır bu kadar kaliteli bir uzun soluklu dizi izlemediğimizden olsa gerek sanki galiba emin değilim ama hak ettiğinden çok daha fazla övülüyor. tarihin en iyi 5-10 dizisinden biri diyen ve imdb'de bölümlerine 10 puan veren o kadar çok insan var ki şaşkınım bu sebeple.

bu konuda bir sıralama yapmamış olsam da en beğendiğim 50 dizi arasına girer ama ilk 10 zor ya. finalini görmek lazım önce.
 
Son düzenleme:
Yönetmenin açıklaması tam komedi.
Kleopatra Büyük İskender'in komutanlarından birinin soyundan geliyor. Aslı makedon yani. Nasıl siyahi olabilir? xd
Tarih bilmiyorlar işte. Benzer bir haber. Hüüü Kleopatra zenci veya Arap olmalı hüüü.
 
@Keldorn Helekuos Hanedanı, Apama yüzünden Pers - Makedon soyu olarak kabul edilmiyor mu ? Antichous III of Syria yüzünden de Cleopatralar'ın ortaya çıkışı, Ptolemaios hanedanının da Pers - Makedon 'a dönüştürüyor olmalı. Sen ne diyorsun bu işe ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık