Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hiçbir zaman kendisinin Sengoku gibi yalaka olduğunu düşünmedim fakat o kadar silik bir çar ki adamın dibinde haksızlık gırla dönüyorken çıkıp iki ses bile çıkaramıyor. Akainu bile kendisine ters düşen bir durumda hemen gorosei nin yüzüne istediğini söylüyor.
Söylüyor ama ne değiştirebiliyor ? Garp Swordun kurucu üyelerinden çıkarsa ne diyeceksin ?
 
Hangisi doğru kafam karıştı çeviriye bakmaya da üşendim şimdi :bilmem:

Ben de Luffy sevdalısıyım deme öyle :D Ama söylediklerinle benzer şekilde düşünüyorum. Kaidou ile ilgili acaba o da o klasmanda mıdır sorum da bu dönemler arası kıyastan kaynaklı. Sanki orada olabilir gibi geliyor. Bir yandan koskoca adayı taşı, bir yandan bir ton insan azmanı ile kapış, bir yandan Luffy'i defalarca yen yetmeyip öldür tüm bunlara rağmen mangaka Koca Ana ile ikisini lava gömüp hayvani bir patlama yapsın ve durumları hala belirsiz olsun. Acayip bir canavardı vesselam...
Öldürmeye yakın olmaları doğru çeviri.
 
Birden çok savaştıkları eski viz çevirisiydi di mi?
Evet. O zaman cnet128 daha doğru çeviriyor diye biliyorum. Tabii sadece yazı olarak çevirmiş.

 
kabul edene marineford'ta bu adamlar geleceği görmeye kadar ileri gidebiliyor ama iki ışıklı efekt olmayınca milleti buna inandıramıyorum ileriki zamanlarda daha iyi anlarsınız herhalde
Sana gözlemden bahseden oldu mu? Ayrıca amiraller için iki haki tipinde ileri seviye olduklarını en az yüz defa söyledim.

Benim şu anda savunduğum olay 1081 bölüm boyunca Akainu, Kuzan, Kizaru ve Aramaki'den meyve yeteneği dışında bir yetenek gördünüz mü? Mesela ellerine sadece silahlanma basarak rakiplerine karşı dövüştüklerini gördünüz mü? Yonkou'lardan bunu fazlasıyla gördük.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık