Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp'ın yanında gelenlerin güçlerini de bilmiyoruz. Ayrıca Kuzan asla Garp'la bir savaşa girmez.
Böyle bir durum olmadığını Kuzan'ın bizzat kendisi ima ediyor Smoker ile yaptığı konuşmada. Gerçekten saf değiştirdiğini sanmıyorum.
Karasakal’ın haki gücünü de bilmiyoruz,Kuzan’ın ne yapacağını da bilmiyoruz,Karasakal’ların geri kalanının güçlerini de bilmiyoruz,Garp’ınkilerini de bilmiyoruz…Aslında çok fazla şey bilmiyoruz.Tek bildiğimiz Garp’ın adadakilerin hakkından geleceği.

Kuzan’ın saf değiştirdiğini bende düşünmüyorum ama iş Oda’da.O ne yazarsa onu izleyeceğiz.Taraf değiştirmiş olarak da yazabilir taraf değiştirmemiş olarak da yazabilir.

Hepsini okuyup, göreceğiz.
 
Bazı yetenekler bilmezsen teke götürür abi, misal CC, kim derdi Luffy ve ekibi tek yiyecek diye, yedi oturdular. Adam en son Katakuri'yi maymun etti, belki de hala Oven'la yumruklaşıyordur. :) Sugar desen mutlak güç, dokunduğunu oyuncak ediyor, Barto'nun bariyer kırılmıyor ve sair. Vasco'dan da benzer hax çıkarsa Garp ''Kim beni elledi'' veya 'Beni niye çekmedin kırmızı şortli, sen ya polissin ya medya'' videolarındaki dayılar gibi olabilir :)



Tanrı Vadisi olayı bambaşka çıkacak abi, mangaka Rocks tayfası yok edildi diyor, kimsede çizik yok, Garp'ı övün de burdan övmeyin bence :)
Garp böyle ucuz meyvelere düşecek adam değil. Aksini çok fazla savunma, fena duman olursun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık