Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben seni anladım. Birebir temas halinde yapacağı etkiyi söyledim sadece. Bu selamlama saldırısıydı. Roger'a sağlı sollu abanmıştır mesela bundan çok daha güçlülerini. Oda çizmez ama o günleri.
Oda öyle bir dövüşü hayal edemez. Roger kılıç kullanıyor, Garp yumruk. Kılıçla yumruk tokuştursalar eğreti durur. Temassız haki çarpıştırsalar nereye kadar. Haki enerji topları fırlatsalar yavan olur. Zaten Roger vs WB de çizemedi. Sadece haki tokuşturdular. Roger depreme karşı nasıl savaştı göstermedi. Çünkü çizemez. Arclarda da vs atacak güçleri baştan birbirine uygun tasarlıyor. Anca öyle vs çizebiliyor.
 
Oda öyle bir dövüşü hayal edemez. Roger kılıç kullanıyor, Garp yumruk. Kılıçla yumruk tokuştursalar eğreti durur. Temassız haki çarpıştırsalar nereye kadar. Haki enerji topları fırlatsalar yavan olur. Zaten Roger vs WB de çizemedi. Sadece haki tokuşturdular. Roger depreme karşı nasıl savaştı göstermedi. Çünkü çizemez. Arclarda da vs atacak güçleri baştan birbirine uygun tasarlıyor. Anca öyle vs çizebiliyor.
İstediği zaman çok güzel dövüş çiziyor. Çizmeme sebebi üşenme ve ana karakterlerin dövüşlerinin etkilerini düşürmek istememesi bence. Roger - Garp - Wb'nin zirve hallerini gördükten sonra ne kadar yükselebilirsin ki serinin güncelindeki dövüşlere
 
Kuzan da Garpın hayranlarından ya ne öldürmesi? :D Al kobyyi git diye ayak yapar en fazla. Smokera toz kondurmayan adam Garpa mı yürüyecek? Hiç sanmıyorum :bilmem:
Hangi amaçla Teach in yanına girdiğini bilmiyoruz. Belki de katakulli ile kaybetmek üzere olan Garp'ı öldürecek ki Teach daha çok güvensin. Aslında son vuruşu o atıcak demek daha doğru olur. Ben böyle olacağına inanıyorum.
 
Şu yukarıda saydığın şeylerin hiçbiri ama hiçbirinin dayanıklılığın zayıflığı ile alakası yok savunma ile alakası var Kaido, Big Mom, King ve Luffy bunların meyveleri ve vücutları savunma mekanizması olarak saldırı almıyor bu onların dayanıklı olduğu anlamına gelmiyor(dayanıklılığı olan adamlar orası ayrı ama savunmasının aşılamaması ayrı mevzu savunmaları aşıldıktan sonra yedikleri hasarlara dayabiliyorlar mı mevzu bu zaten) savunmalarının güçlü olduğu anlamına geliyor dayanıklılık dediğin şey hasar alıp devam etmektir WB, Garp, Zoro, Shanks gibi birine vurunca kan almak o adamın dayanıklılığının zayıf olduğuna işaret olmuyor savunmasının zayıf olduğuna işaret ediyor dayanıklılık dediğin şey acıya katlanma eşiğidir. Mr1 vs Zoro mr1 sence dayanıklı bir adammıydı da Zoro işini bitiremedi 50 dakika hayır savunması aşılamıyordu aştığı an vs bitti.
Tamam dediğin gibi olsun, o saydığım Roger, Shanks, Garp, Ray, bunların savunması yok, savunması olmayan adam darbe yerse ne olacak, Shanks uzuv kaybetti ve yüzüne yara aldı, Garp'tan 3 kişi kan aldı, sen bu adamların hiç ciddi savaşta darbe yediğini gördün mü, görmedin, çünkü kaçarlar darbe almamaya çalışırlar, darbe alsa pert olurlar, o yüzden özellikle hax karakterlere karşı 1 vs 4 atamaz Garp :)
 
Hocam BB Adaya gelir Garp’ın içinden geçer. Garp güçlü evet ama senaryo gereği BB çok güçlü bir şekilde son savaşta luffy’nin düşmanı olacak. Garp’ın içinden geçerek ne kadar çok güçlendiğini kanıtlayacak bence.
Üzgünüm ama Garp yem edilecek senaryo gereği.
Luffy son savaşta baş düşmanı,kardeşinin ve dedesinin katili BB ile yüzleşecek.
Garp BB’yi 3. Meyve yemek zorunda bırakabilir.
 
Aokijinin Garpı yenmesi mümkün değil.
Garp neden sürekli birilerine yem edilmek isteniyor . Adam serideki en güçlü karakterlerden biri kim hangi kuvvetle yenecek bu adamı .
 
O kadar imkansız mı geliyor? Karşısındaki adamların hiçbiri boş adamlar değil ve her biri ciddi suçlular. Garp her ne kadar halen çok güçlü olsa da çok yaşlı olduğu da bir gerçek. Garp'ı öldürme şerefine elbette bunlar nail olmayacaklar ama şu gördüğün dörtlü gayette Garp'ı indirebilir. Yonkou Big Mom'u iki tane çömez velet indirdi. Kaido'yu da daha 19 yaşında Luffy indirdi. Oda, Garp'ın ölmesini düşünüyorsa istediği kişiye öldürtebilir. Ayrıca eziklediğin bu dörtlünün gücüne ne kadar şahit olduk ki bu kadar yerin dibine soktun.

Shiryu, Zoro'nun bir sonraki rakibi olacak belki de son rakibi olacak, ezik olmasını bekliyor musun?

Avalo Pizarro adanın tamamına hakim bir yeteneğe sahip. Pica'dan çok daha güçlü çıkacağına şüphem yoktur.

Karasakal Korsanları'nın en zayıf üyesi bile Canavar Korsanları'nın üç numarasından güçlü çıkacaktır.
Nasrettin Hoca da demiş ki "Low ve Kiddo'nun Mom'ı yediğine inanıyorsun da bunların 78 yaşındaki Garp'ı yiyeceğine mi inanmıyorsun?"
Kıyamam ya @Reiper gidip şu mesajlara like atmış bi de... Ne oldu senin Burgess işi ?
 
Garp gibi adamı sırf hikaye için meze edecek bb ve tayfasına.Sonra Coby burdan sağ çıkıp denizci kahramanı veliahtı olarak ilerleyecek.Umarız bu klişeye dur der soda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık