Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Garp vs. Edward Newgate

Dövüş sonucu ne olur?


  • Kullanılan toplam oy
    137
Bunu kim demiş?

Ayrıca Garp'ın ihtiyar halinin neyini gördün de onun Beyazsakal'dan aşağı kalacağını iddia ediyorsun? Herif Marco ve Burgess'a çaktığı yumruktan başka numara göstermedi. Ayrıca o dağları parçalaması dünyanın en sert nesnesi olduğu iddia edilen kafayı yamultmak için. Dağları parçaladı da tek yumrukta düzledi kafayı, parçalamasa iki yumrukta düzleyecekti belki.
Yani arkadaş, öyle saçma bahaneler arkasına geçiyorsunuz ki Garp nefretiniz her mesajınızdan okunuyor.

Ayrıca dağ demişken şunu da belirtelim. Beyazsakal'ın ancak depremle yıkabileceği koca dağları Garp yumruklarıla parçalayabiliyorsa orada da durup düşünmek lazım. WB'nin o yıkıcı meyvesinin yapabildiğini yumruğuyla yapıyor adam ve sen gelmiş bu herif işe yarasa antrenman yapmaz diyorsun. Antrenman için kullandığı şey de dağ. Dağ abi dağ. Öyle kale duvarı, gemi pruvası değil.

Anlamıyorum arkadaş Garp'ı nasıl bu kadar hafife alabiliyorsunuz.



Birader, saçmalama. Bunları atma nedenim, senin o yumrukların yetersiz olduğu iddianı çürütmekti. Akainu'nun dayanıklılığına ne laf ettik de konuyu oraya çekiyorsun? Başkalarının söylediğini niye hep ben söylemişim gibi tartışıyorsun arkadaş, onu da anlamadım.
Ayrıca o sayfaları bizzat kendin çizmiş gibi yorumlamışsın, hey maşallah. O karmaşada hakiyi, vuruşun Akainu'ya az etki etmesini falan hep görmüşsün ne diyeyim.

İkinci iddiana gelecek olursak; evet Garp tek başına durdurur o saldırıyı. Yumruğuyla dağ parçalamış adamın her halde alan etkisi vardır. Nasıl ki Sengoku BB'nin deprem yumruğunu şok dalgasıyla engellediyse, Garp da ona yakın bir teknikle pekala yapabilir diye tahmin ediyorum.
Biz bunları söyledik zamanında, dinleyen olmadı. @II. Invictus
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık