Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O da saçmalık olur 50 yaşına kadar öğrenememiş şimdi birden öğrenecek mi?
Ne alakası var? Öğrenmenin yaşı mı olur? :rolleyes:

Adam bütün dövüşlerini Kenbonsoku Haki'si sayesinde çok kısa sürede almış. Bunca zaman girdiği bin dövüş içinde Luffy kadar uzun süren ikinci bir dövüşü olmamış. Adamın dövüşleri o kadar kısa sürmüş ki çay saatine bile yetişip donut keyfi yapmış. Luffy karşısında 13 saate yakın sürüyor ve Katakuri dövüşün başından sonuna kadar üç Haki türünde de savaşıyor. Katakuri'nin ne seviye güçlendiğini henüz bilmiyoruz. O dövüş sonrası Luffy güçlendi de Katakuri niye güçlenmesin? Hiç değilse silahlanması ve Kenbonsoku Haki'si daha iyi bir seviyeye gelmiştir. Haki havuzunun limiti artmıştır.

Katakuri, Luffy'nin aksine Haki'ye daha fazla hakim. Bunu da Kenbonsoku Haki'sinin kontrolünü yitirdiği zaman tekrardan toparlamasından anlıyoruz. Hemen sakinleşiyor ve tekrardan mücadelede öne geçiyor. Eğer Katakuri gözlemi kadar silahlanmasına yüklense muhtemeldir ki şu halinden çok daha iyi bir seviye olurdu.

Lucci bu seviye güçlü çıktı, Croco güçlenmiş bir biçimde döndü. Katakuri'nin de güçlenme ihtimali çok yüksek. Tek sorun hikayede nerede duracağı. Oda bir daha göstermeyecek olsa Katakuri'yi son haliyle gördüğümüz şekilde hatırlarız ama Oda ona belli bir misyon yükler yeniden hikayeye dahil ederse Katakuri'yi güçlenmiş bir biçimde görebiliriz.
 
Hocam başta da söyledim şimdide söylüyorum, Databooklar o dönemin bilgisine göre yazılır. Yanlış hatırlamıyorsam sabo'nun yaşadığını Dressrosa yayında öğrendik, ve biz o yaya kadar sabo'yu ölü biliyorduk. Green Databook ise November 4, 2010 tarihde yazıldı. Dressrosa yayı ise January 19, 2014 de yazılmaya başlamış, yani o yaya kadar biz sabo'yu ölü olarak biliyorduk ama yaşıyormuş. Databooklar o dönemin zamanına göre ne varsa yazar, hee sonradan ekstra bilgi geldi ve farklı bir sey öğrendiysek o bilgi retcon yer, Databook'un geri kalanını çürütmez yani.

Edit:
Baştaki dediğini unutmuştum, onada cevap verim. Red,yellow,green ve Blue databookların yazarı eiichiro Oda' imıs. Baska biri yazmamış yani. İnternetten bakabilirsin.
Hala dediğimi anlamıyorsun. Sabo'nun ölüp ölmediğini okura bırakmak farklı, direkt 'bu karakter öldü' demek farklı bir şey. Biz vurulduğunu görüyoruz sadece, ceset falan yok. Sonraki bir sahnede Dragon'un yaralı bir çocuk kurtardığı bilgisi veriliyor. Buradan Sabo'nun hayatta olabileceği ima edilirken, databookta öldü deniliyor.
 
Böyle temassız efekt kimse de görmedik. Onun dışında Kaido vs Luffy'de bununasan yıldırımlar gördük. Ama çoğu çarpışma idi. Garp birisinin tek başına yapabilecegimen büyük haki efektlerinden birini yaptı. Üstüne bir de temassız hakisi var.
Tamam görmedin, gücünü ölçtün mü ben sana onu soruyorum, ölçmüş gibi konuşuyorsun da :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık