Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079: Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator'un Tayfası

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 318 86.6%
  • Orta

    Kullanılan: 19 5.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 8.2%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi oda ne yapmak istiyor olabilir. Bu kadar hayvanı gücü olan shanks neden bir deniz canavarina kolunu kaybetti. Böyle saçma şey mi olur...
 
Kide bunu yapan bartoya neler yapmaz ki. Adam otoritesine direk meydan okudu. Shanks bartoyu da teklemez umarım diyecemde teklemezse bartoyu yenemez. Teklersede bartoya üzülürüm o bunları hak etmemişti kaplumbağa gibi yaşardı.😀
nakamalarını hedef aldı diye bu kadar kızdı sanki barto bayrağı yaktı ondan bi kol alır salar reyis
 
Hurdacı gitti ama yapicak birsey yok. Güç olarak ve tayfa gücü olarak da yetersiz kaldı. Aynı durum law'da da olabilir. Belki 1-2 bölüme vs. belli olabilir. Ancak meyve ulti oldugundan sonuçlari farklı olabilir. Her karakterin sahip olmak isteyecegi meyve ve BB ile savaşiyor.

Luffy vs. BB geldiginde muhtemelen görücez ancak BB'nin üçüncü bir meyve yeme ihtimali nedir? Teoriler malum. Marco'nun dedigi vücudu farklı olayinda kendi harici vücudunda 2-3 beden olayi vs. ile kullanabildigi gibi şeyler malum. 3 kurukafa ambleminden de 3 meyve vurgusu da yapilabilir dogrulugu şimdilik mechul olmasina ragmen.

Diger taraftan kizaru birsürü gemiyle geliyor. York olsun olmasin Saturn geldiginden seraphim hertürlü problem. Zoro, sanji, luffy oyalanmayi birakip kizaru gelmeden yoketmeleri gerekir. Oda feyk atabilir ancak kizaru ve denizciler zaten problemken bunlarla ekstra ugrasmak gereksiz yük. Ayrıca cp0 gereksizleri de denizciler ve Saturn gelince tayfaya karşı olacak gibiler. Güçsüz olsalarda monster trio harici problem tayfa için. Bakalım oda nasıl ilerleyecek.
 
Eğer daha önce yaşandıysa hatırlamıyorum ancak hatırladığım kadarıyla One Piece tarihindeki en ezici tekti bu.

Çocukluğumdan beri Shanks'ın bölümlerinin çizilmesini bekledim. Ağır bir güç farkıyla seriye giriş yapacağını tahmin ediyordum ama bu kadarı bana bile fazla. En azından bir iki kılıç sallasaydı. Adam 3 milyarlık kafa ödülünü 3 saniyede hurdaya çıkardı şakasız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık