Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1077: Bunu Daha Önce Anlamalıydın!

Bölüm Nasıldı?

  • Iyi

    Kullanılan: 40 29.4%
  • Orta

    Kullanılan: 51 37.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 45 33.1%

  • Kullanılan toplam oy
    136
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafama takıldı bu gizemli kişi. Bunca zaman adada olan biri belli ki. Peki ama kim? CP ajanlarını burada hapsetmesi ve Seraphim'lere emir verebiliyor olması onun sıradan biri olmadığını gösteriyor.
 
200 denizci gemisi geldiğini düşününce odanın ne yapmak istediği gayet açık bence. Lucci ve kaku da denizcilere saldıracak. Bir şekilde seraphimlerinde bizim saflara katılacağını düşünüyorum. Bu kadar çok düşmanla başka türlü baş edilemez. Büyük hasırşapka tayfasını da görsek fena olmaz bu adamları wano arkta kullanmadı burada da kullanmayacaksa nerde kullanıcak acaba.
 
Soy Faktörü sayesinde yapıyor onu da. Meyve yemiş kişinin genlerinden özelliklerini sentezliyor. Temel olarak yeni bir meyve yapmıyor yani.
Hmm o zaman ceaserın yaptığı proje Smile aslında çok da kötü değil gibi. Ya da ceaser sadece hayvanların genini kullandığı için düzgün olmuyor da olabilir.
 
En başta konuşan Sentomaru'nun burada çok büyük şeyler olacak sözünden dolayı en sondaki gizemli kişiden beklentiyi İmu'ya kadar çıkardım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık