Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim nasıl bahtsız bir takımız... Yine kabak bize patladı suçlu biz olduk. Baya giydirmiş herkese galiba da baştan sona dinlemek lazım.

Edit: Bu arada Bilo oğlan Başakşehir şampiyonluk kutlamasına katıldığı zaman hükümetten ağzını açan yoktu...
Dediği şeylerde haklı da, ilk başta niye öyle bir açıklamayı paylaştı, gaz almak için yapıyor bence.
 
Nick Calathes resmen Göksenin Köksal'a dönüşmüş... Bu nasıl bir düşüştür. Olduğu her an takıma - yazıyor.

Edit: 10 saniye kenara geldi 9 sayı bulduk.
 
Bize pek yardım yapmıyor. Şuan nereden baksan GS'ye 150-200 milyon dolar civarı para aktarılmış oldu. Bu yardım değil, soygunculuk.
Burada da göreceğin üzere, Riva ile birlikte Florya arazisi Emlak Konuta iş birliği ile verilmişti. Ama daha sonrasında Mustafa Cengiz döneminde 120 milyon TL ödenerek arazi geri alındı. Yani o dönem aldığımız para geri verildi. İddia ettiğin gibi, hem parayı alıp hem de araziyi almadık.
İkinci olarak ise devlet herkese arazi veriyor. Hatta Fenerbahçe’ye de vermişti askeriyenin arazisini. Şimdi tam yerini hatırlamıyorum ama yakınlarda oldu bu durum da. Devlet bu konuda 3 büyüklere felaket derecede yardım yapıyor.
Galatasaray ise şu an belirlenen değerden daha yüksek bedelden aldı diye biliyorum Emlak Konut’tan 41 dönümü. 200 milyon kadar fazla sanırım. Burası değerlendireleceği için bu kadar yüksek meblağlara çıkacak. 95 bin metrekare satılabilir alan olacaktı sanırım verilen imara göre.
Bu durum, tamamen Erden Timur’un projesini kabul ettirmesi sonucu oldu. Çünkü burası yine başkası ile beraber yapılıp Galatasaray yalnızca bir kısmını alırdı. Ama Erden Timur burada yapılacak proje ile Galatasaray’ın borçlarını ödemekten daha fazlasını yapabileceğini göstererek buna ikna etti herkesi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık