Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi o konuda herkes aynı şeyi düşünüyordur ama şuana kadar şöyle ciddi bir hasar vereni görmedik. En fazla itiyorlar, Teach'in saldırsının etkisini de görmedik galiba ama orada da hasar yoktu hatırladığım kadarıyla bu bölüm de itmişler yine. Bakalım.
İki tane meyve için şekilden şekile giren teach seraphim karşısın da etkisiz kalınca depresyona girdi. Değdi mi iki meyve için harcanan yıllara keşke haki kassaymış.Zeki denilen adam aptallıkta zirveye oynuyor.
 
Shanks'ı gerdeğe yollar gibi sırtını yumruklamışlar külotçu bizim kültürden haberdar sanırım.

Bazı rakipler her halükarda karşısındaki adama eksi yazdırır. Lucci gibi. Luffy buna tek atsaydı saldırı boyutu çok fazla o kadar abanmaması lazım denirdi. İki atsaydı neden tek atmadı. Üç kere vurdu resmen denk dövüş sayılır vs ortam güzel kafa yaptı. Shanks'ın durumu da öyle bakalım hurdacı ne kadar icraat yapacak. H.haki eklemeyi öğrensin de ödülünün altı dolsun. BM dövüşünün detaylarını bilseydi Beckman'ı yollardı Shanks.

Külotçu bütün çizim yeteneğini Shanks'a harcıyor. Kurgusal gay sanırım değişik bir fetiş
 
BM kağnı gibiydi. Her saldırıyı kafaya alıyordu. Kid'in sahip olduğu güç ile ben bir fiske vurabileceğini sanmıyorum Shanks'a. Adam haki master. Demirden buzağı yapıp saldırana kadar 15 kere geleceği görüp basar tokadı ağzına.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık