Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam yanlış anlama bu kadar şey diyorsun ama yazdığıma cevap bu değil ki. One Piece'i neden almak istiyor ve bu bölüm neden yol kitabelerini istedi. Kehanet işi hadi olabilir diyelim ama bu adam One Piece peşinde de koşuyor ve bunu Teach gibi kolay yoldan yapıyor. Elbaf'a gelip pusu kuruyor. :D
Kehanetteki kişi ve Raftel bağlantılı büyük ihtimal. Roger bulduğunda hunharca gülmesi de bu yüzden. Sorun orda zaten net detayları Raftel de açıklayacak . Net olsa tartışamayız zaten ama meyve ile bence yüzde 90 açıklığa kavuştu herşey. Oden de tuzu biberi dikti Wano da .
 
Anlamadığım için soruyorum:

Luffy Gear 4’te değil de Gear 5’te olsaydı bu seraphimi tek başına alamaz mıydı?

Yani Luffy neden Gear 4 formunda Lucci ile birlikte savaşıyor?Tek başına Gear 5 ile alamaz mıydı Seraphimi?
kelepçeleri çıkarmadan önce yorgunum diyordu. Her yonkou'nun bir handikapı var; Kaido şarap,bigmom tatlı,luffy çok fazla haki tüketen meyve handikapı.
Sürekli g5'e giremiyor. Rakibin ciddiyetine göre g5 açıyor ama yan etkisi var işte. Şimdi g5 açsın ve yorulsun. Yanında Lucci-kaku var ayrıca kizaru-saturn gelecek daha.
odanın senaryosu işte. Bana sorsan g5'e luffy girse 10 dakika o tükenene kadar mağaradan çıkmam sonra yorulmuş lütfiye zokayı yutturursun ama böyle en basit bir senaryo hiç çizmiyor :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık