Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beckman bir nebze kurtarır imajı. Hadi yine iyisiniz. :D

Beckman'ı da şöyle bir amiral üstü seviyesine çekersiniz. Kid'in dağılan imajını toplarsınız. :ehe:
 
Bu Op evrenindeki en iyi meslek Rockstar'ın. Herif elçilik adı altında her yeri geziyor.Shanks'dan dolayı da kimse dokunamıyor herife gemi gemi dolaşıyor ne güzel. İsmi de havalı. Keşke Rockstar gerçek olsa da adamı olsam.
 
Ben şunu da anlamadım mesela. Benim adam Barto'yu arıyordu en son, eline geçirdi mi ? Amannn ne arayacağım, gidip Loki ile felan mı takılayım dedi ? Aradaki boşlukları doldurmuyor. Ama tahminim şu yönde olacak. Shanks son savaşta , Dragon ile birlikte büyük ihtimal olacak kişi. 20 küsür senedir sakladığı , popülerlik anketinde yüksek sıralarda olan ( gözükmemesine rağmen), görünmesi yeten bir adamı harcamayacaktır. Keza Kid'i de . Kid ile Shanks'ı ittifak yapacaktır. Bartoyla da konuşmuştur belki de ? Hepsini son savaşa Luffy'nin müttefiği olarak hazırlıyorsa şaşırmam. Arka planda Shanks birşeyler çeviriyor. Luffy'nin iyiliği için olduğunu varsayarsak son Saga'ya beklentim artıyor ama çok yavaş işliyor herif yahu.
Barto'yu aramıyordu. Luffy'i görelim diyen tayfa üyelerine Luffy'nin adamı Barto bizim mekanı karıştırmış, bu durumda bizim Luffy'i görmeye gitmemiz uygun olmaz dedi sadece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık