Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deprem Bilgilendirme ve Yardımlaşma Ağı

İlk günden beri diyorum. Siyasi makamlar baskı yapıyor. Burada da bazı arkadaşlar ama devlet ama asrın felaketi diyor.

Devlet enkazların altında kalmış durumda orada.



Ek olarak Sağlık bakanı Fahrettin Koca'nın depremzede olan bir doktorun yardım isteğine sırtını dönerek gitmesini goreniniz var mı?
 
Deprem çadırı gezerken verdiği bir açıklama var mı ? Sonrasında eleştirdiğini gördüm de oraları gezerken bulamadım. Varsa bir açıklaması ilk basın açıklaması yaptığında hatırlatıp yaptığınız provokasyon muydu diye sormak lazım.

2003 Bingöl Depremi sonrası açıklamaları

 

Erdoğan 99 Depremi'nde eşi Emine hanımla birlikte depremzede çadırında.
Bunları gördükçe daha da emin oluyorum. Kim gelirse gelsin başa herşey aynı kalıcak. Çünkü sıkıntı baştaki değil, biziz. Biz kafamızı degistirmezsek verdiğimiz vergilerin dikilen sokak direğine kadar bizim olduğunun farkına varmaz hesabını sormaz isek daha çok para aklanır. Çok para yenir. Üstteki adam ne zaman kimse için bir şey ifade etmez. Sadece işlerin akışını sağlamaya yaratan birisi olur. Halk kendi kendine yetebilecek seviyeye gelirse o zaman bir şey olur. Yoksa çevrede kurtarıcı aramak saçmalıktan başka bir şey değil. Bastakilerin değil bizim düşünme biçimimizin değişmesi lazım önce. Bu değiştikten sonra baştaki adam zaten tutunamaz.
 
Gazete manşetleri bulunmakta. Video değil.
Afet çadırı gezerken görüntüsünün olduğu bir gazete küpürü bulabildim ben de. Video bulmak zor olur muhtemelen o zamana ait. Eleştiri yaptığı bir gazete röportajı da iş görür. O zaman şunları demişsiniz afet sırasında amacınız neydi falan diye sormak lazım. Çelişen çok ifadesi var eskiyle günümüz arasında ama bahsettiğim şekilde bir konuşması çıkarsa troller ne diyecek çok merak ediyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık