Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deprem Bilgilendirme ve Yardımlaşma Ağı

Is zaten zordu yorucuydu bir de bunlari gordukce insan demoralize oluyor. Rica ediyorum burdaki arkadaslardan da bir seyler bagislayacaksaniz iki defa uc defa dusunun bunlar kullanilabilir mi diye. Bir de bagis yaparken eger koli icerisinde getiriyorsaniz kolinin ustune icinde ne olduguna dair bir not yazin ki o kolileri acip icindekileri ayirip tekrar tekrar ugrasmamiz gerekmesin.
Çok bilgim yok ama kendimce mantık yürüttüğümde şu saatten sonra insanların çadır falan göndermeleri daha iyi olur diye düşünüyorum. Kıyafet ve türevi şeyler yeterince gelmiştir. Gelmese de çadır ihtiyacı çok daha fazladır.

Bir de halkın bir süre yavaşlaması gerekiyor. Şu anda şehirlere giriş çıkışlar tıkanmış durumda yardım tırlarından dolayı. Tek günlük değil bu olay. Aylarca sürecek bir durumdan bahsediyoruz. Yani daha uzun bir süre boyunca yardımlara ve bağışlara devam edeceğiz. Daha seçici ve daha özenli olmamız lazım.
 
Benim aklımdaki sayıyı söylemeye dilim varmıyor. 6 haneli sayıları görürsek kimse şaşırmasın derim....
En son 11 bin binadan söz ediliyordu. Deprem de hemen herkesin evde olacağı bir saatte gerçekleşti. Altı haneli sayılar şaşırtıcı olmaz maalesef. Ha söylemezler, o ayrı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık