Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Deprem Bilgilendirme ve Yardımlaşma Ağı

Tabi öyle olmasa bu kadar insan seferber olmaz. insanımız iyi şuan olayları örgütlemesi yola koyması gereken kurumlarda iş yok. Lakin pislik çok bir kaç video gördüm ergenler akıllarınca dalga geçiyor sanki kendi başına gelmeyecek gibi. Vicdan değil bu ahlaksızlık. Bunun eğitimi de ailede başlıyor işte. Şöyle günlerde bu tip olaylar mide bulandırma ötesine geçiyor...
Bizler ne zaman bu kadar vicdansız, empati yoksunu olduk. İnsan mı bu? Kansız. Bugünde bunu gördüm, ne söylesek böyle dalga geçenlere az.
 
Murat Bardakçı denen insanlıktan nasibini almamış kişiyi de listeye ekleyelim. Kendisi bütün koordinasyon sorunu çözülmüştür diyerek alenen yalan söylemiş, yardım haykıran insanların kanına girmiştir.
Bir de 10 dk önce Gökhan Zan o yayında, lütfen daha fazla ekip gönderin Hatay'a diye veryansın etti, utanmaz arlanmaz biri bu şahıs.
 
Esad yönetiminde olmayan topraklara yardım yollayacaklar işte. MİT tırları olayı olmuştu, Türkmenlere silah diye gidenler farklı paramiliter gruplara gitmişti. Şimdi de kim bilir kimlere gidecek yardımlar. AFAD'a iyi ki bir şey vermedim.
Yalnız yardımlar afadın değil, yurt dışından gelen yardımlar olduğunu söyledi bakan orada. Yardım gönderenler sadece Türkiyeye yollamadı Suriyeye de yolladı. Onları gönderecekler. Şam deprem bölgesine uzak kalıyor, yardımın hızlı olması açısından buradan yolluyor olabilirler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık