Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1073 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
. Roma mitolojisinde bir tanrı, kral. Roma Mitolojisinde Altınçağ Tanrısı olarak da bilinir. Diğer tanrılar (krallar) gibi gökyüzünde değil yeryüzünde yaşar. Yunan mitolojisindeki karşılığı Kronos'tur. Zamanı kontrol eder, disiplin ve ahlak kurallarını belirler, tarım ve hasat konusunda ise semboldür. İnsanlara tarımsal faaliyetleri öğretir. İlahi kurallar yerine kendi iradesini ve yasalarını uygulamaya çalışanları şiddetli şekilde cezalandıran bir motiftir.


kranos yani saturn, "Uranüs'ün" oğludur. saturn, babası Uanüs'ü hadım etmiştir ve babasının yerine geçmiştir. bir mite göre, kendi oğullarınında kendisi yerine geçme korkusu ile çocuklarını doğar doğmaz yiyordu. "jupiter" yani zeus annesi tarafından saklanır ve zamanı gelince babasının yerine geçer.
 
Çaycı fanı olan düşünsün...


Hayır şikayetçi olduğu şey ayrıcalık tanınıp böyle bir oyun içine girilmesi.
Senin inanmak istediğin yalandan gerçeklik o. Yanlış hatırlıyormuşum demektense inat edip sonsuzluk girdabına daldırıyorsun insanları. Akaiunu dünyaya yalan söylemiş pozisyona düştü ve bu denizcilerin ismini lekeyecek diyor. Bu mevzunun yapılmasının nedeni de Dof’un lord olması değil, IM ya da antik krallık gibi şeyler hakkında bilgi sahibi olması ve şantaj yapabilmesi.
 
e dostum işine gelince Oda bu yaptı oldu diyorsun önceden Luffy yapınca Luffy bu Nika artık da diyor musun yoksa Oda saçmalıyor mu diyorsun?



Geceden kalmış birisine benziyor bence : )
Nika olayında da saçmaladı işte. Kendime göre yorumlamıyorum aslında objektif olarak bakıyorum mesela adam karnına yumruk yiyor bilincim gidiyor diyor,bilincin kafaya,çeneye yumruk yediğinde gider,karnına vurunca değil. Nefesin kesilir.

Adam bilim,bilim diye geziyor seride bilimin b'si yok yahu! Osuruktan teyyare bir bilim var.
Seraphimler terliyor falan,hangi enzimler var ? Nasıl terliyor,nasıl şaşırıyor kanlı-canlı organları mı var ?
Meyve kullanıyorlar? Deniz suyu işlemez mi?
Denizcileri kullanmak ve denizci sıçmak yerine,süper insan kullanamamışlar mı? Neden bu kadar çetrefilli yol izlemiş? Ben yaptım,olduya getirememiş mi bu sefer?
Bölümdeki tek hype emin ol gorosei'nin gelmesi. Yoksa çoğu insan kötüye basardı.

Bu arada herkes güçlü falan diyor,fiziksel olarak güçlü değil. Azizin tanımı bu değil,kendileri mistik olarak güçlüler. Referans bu şekilde alacak ama adam daha kurabiye tadamıyor,bırak gücü

ZORT'

Z kuşağı jargonuyla noktalıyım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 71)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık